خودشون هیچ مستنداتی ندارند؛ میخواستم بدونم چطور باید‌ اعتراض کنم و چاره چیه؟

پرسیده شده
۱۶ پاسخ ۲۲۸ #83123720

سلام
برای بنده تا کنون دو بتر پیامک کشف حجاب اومده در صورتی که بنده مقید هستم و یا اصلا در اون موقعیت نبودم به پلیس مراجعه کردم جهت اعتراض میگن یا باید تعهد بدی یا مدرکی بیاری که اونجا نبودی

مشاوره حقوقی کیفری
۱۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

تقاضای مدارک نمایید در صورتی که برایتان ثابت نشد میتوانید پیگیری نمایید هرچند با توجه به زحمت و دردسر زیاد بهتر است صرف نظر کنید

امضا تعهد نامه یعنی اقرار به عمل انجام شده نست به موضوع اعتراض و تقاضای بررسی گزارش ضابط نامحسوس و همچنین دوربین های مداربسته را بنمایید

سلام
درقانون اساسی وقواعدکیفری اصل بربرائت است لذادرصورت نبودادله ازطرف ماموروگزارش بی پایه واساس ادعایش مردوداست وایشان میبایست دلیلی برمجرمیت شماارائه کنند

با سلام
تعهد باید با اتفاقی که جرمی صورت پذیرد و قابل استناد به موضوع جرم باشد . شما تا تفهیم اتهام با اثبات جرم نشده اید هیچ تعهدی لازم نیست .
موفق و پیروز باشید .

سلام
میتوانید نسبت به آن اعتراض و درخواست بررسی گزارش ضابط یا تصاویر دوربین را نمایید.

اگر خواستند با اکراه از شما تعهدنامه بگیرند پیشنهاد می شود امتناع نموده و موضوع را با بازرسی نیروی انتظامی ۱۹۷ مطرح نمایید.

نظر به حاکمیت اصل برائت بار اثبات بی گناهی بر عهده شما نیست، مضاف بر آنکه اثبات امر عدمی منطقا ممکن نیست.
به هر صورت اعتراض و تقاضای بررسی گزارش ضابط نامحسوس و همچنین دوربین های مداربسته میتواند راهگشا باشد و به نظر میرسد موضوع از طریق سامانه بازرسی ناجا (۱۹۷) نیز قابل پیگیری است.