حقوق و سنوات خود را چگونه دریافت کنم؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۲۰۴ #83119770

سلام و وقت بخیر
من در شرکتی کار میکنم که سال پیش سنوات و عیدی را پرداخت نکرد، الان هم سه ماه است که حقوقم را نداده
و اینکه چطور می توانم ثابت کنم من هیچ سنوات و همینطور سه ماه است حقوق نگرفته ام
و برگه قرارداد همیشه یک طرفه دست خودش بوده و اینکه ۲۰ میلیون سفته داده ام و از این بابت میترسم شکایت کنم و اقدام قانونی کنم.

چه اقدامی باید انجام دهم؟

ممنون از لطف شما

مشاوره حقوقی اداره کار
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

دوست عزیز باسلام
در امور کارگری این کارفرما است که باید ثابت کند حق و حقوق شما را پرداخت کرده است بنابراین دادخواست خود را مبنی بر مطالبه تقدیم نمایید.(لبته در این شرایط بازار کار اگر امکان و ظرفیت باقی ماندن را دارید فعلا اقدامی نکنید).
در خصوص سفته، باید عرض کنم اصولا عرف حاکم دریافت سفته را از برای حسن انجام کار فرض می کند و اگر شما تخلفی مرتکب نشده باشید حتی اگر اقامه دعوا کنند بی فایده است
امیدوارم پاسخ من راهگشا باشد
ایام به کام