اگه سند من باطل شود باید اصل ثمن به علاوه ضرر و زیان من را متقبل شود یا خیر؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۱۸۸ #83112867

با سلام و احترام و تشکر فراوان از پاسخدهی شما
بنده سه ماه قبل اپارتمانی را با سند شش دنگ از فردی خریدم و سند تکبرگ به نامم شد.به تازگی متوجه شدم این فرد ملک را در مزایده یک بانک دولتی در تیر نود و هشت برنده شده است و مالک قبلی اپارتمان در این هفته از بانک مذبور شکایت کرده است و ظاهرا اعتقاد دارد بانک نباید ملک را تصرف میکرده و ایشان اقساطش را تسویه کرده بوده و مزایده هم درست انجام نشده و باطل است.سوال من اینست که ایا اثبات این شکایت از یک بانک دولتی کار معمول و راحتی است و شخصی که من به او هزینه را پرداخته ام اگه سند من باطل شود باید اصل ثمن به علاوه ضرر و زیان من را متقبل شود یا خیر؟

مشاوره حقوقی ابطال سند رسمی
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

باسلام باطل نمودن سند کار ساده ای نیست اما در صورت ابطال معامله و سند رسمی فروشنده بایستی اصل پول شما همراه با خسارت و ضرورزیان را بپردازد.

سلام
بله باید ثمن و خسارت پرداخت کند