اعتبار آن مبایعه نامه دستی در دادگاه چگونه است؟

پرسیده شده
۱۵ پاسخ ۵۴۳ #83059492

سلام. سه شریک زمینی را از یک فروشنده، در ۳۰ سال پیش ، خریداری میکنند،و اقدام به تنظیم دست نوشه دستی ، روی کاغذ معمولی میکنند. و سه خریدار و فروشنده امضا می‌کنند، فروشنده به آن سه شریک یک وکالت فروش هم میدهد, این سه خریدار، بنا به اختلافاتی که با هم دارن، نمی‌روند تا مقدمات انتقال قطعی زمین سند دار را فراهم آورند،از قضا یکی از آن سه خریدار فوت می‌کند.آن دو خریدار دیگر ، برای اینکه حقشان در وکالت‌نامه محفوظ بماند ازاختیارات مصرح در وکالت‌نامه استفاده نموده.و ، مقدمات انتقال خود را فراهم آورده اند،(هر کدام سندهای تک برگ دو دانگ مشاع را گرفته اند.
۱- اعتبار آن مبایعه نامه دستی در دادگاه چگونه است؟ ( چنانچه فروشنده حاضر نشود)
۲- وراث خریدار سوم (که فوت شده است) چگونه میتوان احقاق حق کنن؟

مشاوره حقوقی دیگر قراردادها
۱۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

درود
بله می توانند دادخواست الزام به تنظیم سند رسمی بدهند.

درود بر شما .
اصل بر صحت مبایعه نامه دستنویس است مگر اینکه خلاف ان در دادگاه ثابت شود .
وراث خریدار بعد از اخذ گواهی حصر وراثت میتوانند به طرفیت فروشنده، دعوی الزام به تنظیم سند رسمی مطرح نمایند .

سلام وقت بخیر
دارای اعتبار میباشد و قابلیتداستناد دارد.

مبایعه نامه سند عادی است و از دلایل محسوب می شود و تا زمانی که اعتبار ان مورد انکار قرارنگرفته باشد اعتبار دارد.

سلام.
مبایعه نامه معتبره و وکالتنامه ی کاری صادره نیز قرینه ای بر اصالت مبایعه نامه بشمار میرود.
ورثه با ارائه ی حصر وراثت به طرفیت فروشنده تقاضای الزام به تنظیم سند بنمایند

سلام سند عادی در محاکم اعتبار دارد و اصل بر صحت آن می باشد ... وراث می توانند علیه فروشنده دادخواست الزام به تنظیم سند رسمی مطرح کنند

باسلام وکالت نسبت به شخص فوت شده ابطال می گرددو وراث میتوانند به استناد مبایعه نامه سهم خودرا مطالبه نمایند و معتبراست.