چگونه بدون پرداخت سکه مجدد میتوان تعدیل زد؟

پرسیده شده
۷ پاسخ ۴۱۵ #82990244

سلام وقت بخیر سه ساله از همسرم جدا شده ام و موضوع مهریه قبل جدایی تعیین شده بوده الان مدت سه ساله که همسرم یک سکه هم پرداخت نکرده (قبلا پرداختی داشته) و تا موعد روز پرداختی سکه میشه تعدیل مهریه میزنه و حکم جلب من را باطل میکنه هر سری تو لایحه یا جلسات حضوری اعلام کردم که تکلیف اون سکه ای که پرداخت نشده مشخص بشه بعد تقسیط اما متاسفانه فایده ای نداشت هر ۵ ماه سکه را رسونده به هر یکسال یک سکه تمام بهار بدون هیچ پرداختی لطفا راهنماییم کنید چگونه میتونم ادعام را ثابت کنم حساب بانکی هاشو بسته بودم قبلا و مسدوده و اموالی هم نداره به آن ضمیمه کنم و بهترین روش چه جوریه آیا میتونم تو لایحم بگم وجه نقد به حساب دادگاه بریزه یا؟

مشاوره حقوقی مهریه
۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با درود تقاضای تعدیل مانع اجرای حکم نیست

درحوابت تعدیل از سوی همسر شما پذیرفته می شود به دلیل عدم توانایی در پرداخت لاکن در صورتی که در رای شما ایشان ملتزم به پرداخت طبق مفاد رای شده است و تعدیل قبول نشود نامبرده پرداخت نکند می توانید جلب کنید.

با سلام
.قانونا درخواست تعدیل مانع اجرای حکم نخواهد بود .
و در صورت عدم پرداخت میتوانید درخواست جلب مطرح کنید.

سلام طبق اخرین رای قطعی باید عمل شود و در صورت عدم پرداخت تقاضای جلب کنید

با سلام..
دادخواست تعدیل اقساط، ابدا مانع اجرای حکم قبلی صادره و یا مانع جلب محکوم علیه نبوده و نمی باشد....
بهتر است لایحه ای به قاضی اجرای احکام پرونده تنظیم و تقاضای صدور دستورات مقتضی مبنی بر وصول اقساط معوقه و یا جلب مشارالیه گردید..
اگر غیر از این باشد حتما در روند اجرای حکم کارشکنی صورت می گیرد..
موفق باشید..

اجرای احکام باید مطابق رای اصداری به محکوم علیه ابلاغ کند تا اقساط را پرداخت کند .و درخواست تعدیل مانع اجرای حکم نخواهد شد.و در صورت عدم پرداخت باید جلب صادر شود

تقسیط مهریه با توجه به دارای مالی همسرتان می باشد اگر دارای اموال هست که توانای مهریه شمارو داره پرداخت نمیکنه با دلایل مستند به آن اکتفا کنید