امکان سوءاستفاده از کپی شناسنامه و کارت ملی ارسالی جهت استخدام

پرسیده شده
۱۴ پاسخ ۶۵ #82965560

سلام خسته نباشید، بنده چند روز قبل به فردی که خودش رو آشنای مدیر یک شرکت ساخت‌وساز معرفی کرده بود، عکس کارت ملی و صفحات شناسنامه رو فرستادم تا در استخدام شدنم کمکم کنه ولی بعدا خبری ازش نشد. می‌خواستم بدونم امکانش هست که از عکس‌ها کپی گرفته و سوءاستفاده کنه؟

مشاوره حقوقی کیفری
۱۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
صرف سواستفاده از تصویر مدارک بسیار پایین است و نیاز به جعل مواردی مثل امضا و دستخط و ... نیز هست.

درود بر شما ، دوست گرامی مستحضر باشید که این امور در واقع محتمل هستند، لکن احتمال آن ضعیف و امکان شکایت جعل در آن زمان وجود خواهد داشت.

سلام هر احتمالی متصور است . هر اقدامی نیازمند جعل امضای شماست که در صورت اقدام با اثبات جعلی بودن امضا از هر گونه مسولیتی مبری خواهید شد

سلام با بررسی اینکه چه نوع استفاده ای از مدارک شناسایی می توان انجام داد ،متوجه می‌شویم مثلا برای ثبت سیم کارت به نام شما یا افتتاح حساب یا انتقال مالی از شما یا به نام شما و یا ثبت سند رسمی و یا ورود به تمامی خدمات دولت الکترونیک و... همگی یک پیامک برای تایید،به صاحب کد ملی نیز ارسال می شود و شما مطلع خواهید شد تنها مسیری که پیامک ارسال نمی شود ثبت شرکت است که آن نیز بررسی شماره ملی و صاحب خط در آن صورت می‌گیرد نتیجتا به استثناء مورد اخیر الذکر تقریبا امکان سواستفاده ای وجود ندارد و آن را می توانید در سامانه روزنامه رسمی هر از گاهی چک کنید

با سلام،بله در هر صورت امکان سوء استفاده بعید نیست.

سلام
بله امکانش وجود داره
ولی نگران نباشید

با سلام
در واقع بخواهیم کمی به گذشته بنگیریم خیلی قبلا از این سو استفاده ها میشد ولی امروزه با فراگیر شده امضا و اثر انگشت الکترونیک و گاها عکس چهره و حتی دوربین های مدار بسته در مکان ها و … به صرف داشتن دو تا عکس خیلی مشکلی پیش نخواد آمد. اما احتیاط همیشه شرط عقل است، در صورت عدم ضرورت، ترجیحا از این قبیل کارها انجام نشود.