آیا ورود ثالث در مرحله اجرای احکام مقدور است؟

پرسیده شده
۸ پاسخ ۲۳۶ #82933262

دعوای تصرف عدوانی در پرونده ای ملکی(مشاع کشاورزی) حدود ۵۰ سال پیش به اجرای حکم رسیده است، بنا به دلایلی حکم اجرا نشده آیا اکنون کسانی که در آن پرونده ذینفع بوده اند ولی جزء اصحاب پرونده نبوده اند می توانند اجرای حکم را خواستار شوند؟ ورثه محکوم له که خواهان بوده اند چطور؟ آیا ورود ثالث در این پرونده مقدور است؟

مشاوره حقوقی تصرف عدوانی
۸ پاسخ برای این سوال ثبت شده

خیر. ورود ثالث پیش از صدور حکم قطعی امکانپذیر است و پس از آن تنها می توان اعتراض ثالث طرح نمود.

طبق ماده ۲ قانون اجرای احکام مدنی مصوب ۱۳۵۶ قائم مقام (ورثه )محکوم له می تواند کتبا درخواست اجرای حکم نماید.

کسانی که ذینفع باشند مبتوانند اگر پرونده در جریان است ورود ثالث کنند

اعتراض ثالث اجرایی نیز با شرایطی شدنی است.
سؤال‌ تکراری نفرمایید وقت همکاران را نگیرید زیرا پاسخ تکراری خواهد بود اگر قانع نشدید باوکیل دیگری تلفنی یا حضوری مشورت کنید

با درود..
دوست عزیز این سئوال تکـراری بوده و با تکـرار سئوالات به اشکال گوناگون به جوابهای گوناگون نخواهید رســید..
فاما پیـرو جوابیـه اینجانب و سایر همکاران و اساتید محتـرم..
اولا؛ با گذشت ۵۰ سال بعید است که به مدارک پرونده انر در دادگاه دسترسی داشـته باشـید..
ثانیا؛ در صورت دسنرسی به پرونده، ذینفع در هر زمانی تا قبل از قطعیت و اجرای حکم، می تواند در پرونده ورود ثالث نموده و در صورت اجرای حکم، باید اعتراض ثالث مطرح نمایدـ.
ثالثا؛ در صورت لزوم بهتر است با مدارک و اسناد مالکیتی و دلایل اثباتی به انضمام گواهی حصروراثت، اقدام به طرح دادخواست جدیدی در اینخصوص بنمایید..

اگر در پرونده رای صادر شده باشد دیگر موضوع ورود ثالث بی معنی است و افراد ذینفع باید در قالب معترض ثالث اقدام نمایند .

ورثه محکوم له می توانند اجرای حکم را خواستار شوند. ورود ثالث فقط تا قبل از ختم دادرسی امکان پذیر است

دعوای تصرف عدوانی و اجرای حکم منوط به حضور کنونی متصرفین می باشد بنابراین درصورت عدم حضور امکان اجرای حکم وجود نداره و در صورت ادامه ی تصرفات غیر قانونی تا کنون راه حل طرح دعوای جدید بوده نه ورود ثالث