سند دار کردن زمین زراعی بدون سند چگونه میباشد؟

پرسیده شده
۶ پاسخ ۴۳,۱۵۰ #20185

با سلام.زمینی زراعی وجود دارد که مالک آن پدربزرگ بنده بوده اما در زمان حیات ایشان زمین های آن روستا فاقد سند بوده و بعد از فوت پدربزرگ بنده سازمانهای مربوطه برای مالکین زمینها را مشخص و سنددار کردند اما به دلیل عدم پیگیری پدر و عمو و عمه بنده(که از آن روستا به شهر مهاجرت کردند) زمین پدربزرگ من بدون سند باقمانده و تنها گواه مالکیت ایشان این است که اهالی روستا قبول دارند این زمین متعلق به آن مرحوم بوده و در حال حاضر نیز یکی از اهالی در آن زمین زراعت می کند(با کسب اجازه از خانواده پدری بنده). اکنون بنده قصد دارم با وکالت از خانواده پدری( پدر بنده و عمو و عمه و مادربزرگ در قید حیات هستند) اقدامات لازم جهت ثبت و سنددار کردن زمین را انجام دهم.چه مراحلی را باید انجام دهم و از چه سازمان یا نهادی باید اقدام کنم و اینکه از چه افرادی باید وکالتنامه بگیرم ؟؟

مشاوره حقوقی تصرف عدوانی
۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با درود ابتدا نسبت به اخذ گواهی انحصار وراثت اقدام نمایید

گرفتن گواهی انحصاروراثت ومراجعه به جهادکشاورزی وجی پی اس زمین وگرفتن سندمالکیت

به نظر میرسه اولین اقدام لازم گرفتن گواهی انحصار ورثه پدربزرگ هست که از طریق مراجعه به شورای حل اختلاف محل فوت ایشون باید اقدام کنید. بعد از صدور گواهی، از کلیه ورثه وکالت بگیرید برای پیگیری سند زمین. با وکالتنامه به بنیادمسکن مراجعه کنید و شورایاری یا دهیاری محل. موفق باشید

سلام. اگر زمین در محدوده روستا باشد. از طریق بنیاد مسکن اقدام کنید.. یک فرم دارد. که باید دو تا چهار نفر شاهد مالکیت شما را تایید کنند. اگر شورا هم تایید کند.
سپس شرایط.. دور آن دیوار یک متری داشته باشد. مهندس بنیاد با نقشه برداری و تکمیل یوتی ام برای ملک. ومدارک تحویلی شما به بنیاد.، در کمیسیونی که با کارشناس بنیاد و اداره ثبت اسناد در محل اداره ثبت نسبت به تنظیم سند اقدام می شود

به زمین های زیر ده هزار متر مربع با کاربری زراعی سند داده نمی شود در صورتی که زمین شما ده هزار متر مربع باشد از طریق سامانه ثبت نسبت به درخواست الکترونیکی اقدام تا در شورای مربوطه بررسی در صورت تایید از طرف شورای مربوطه جهت اخذ سند از شما دعوت خواهد شد تا مراحل بعدی را پیگیری نمایید.

قانون “تعیین تکلیف اراضی و ساختمانهای ثبتی فاقد سند” شامل زمینها و چهار دیواریها ( غیراز کشاورزی و باغات ) نمی شود و فقط ساختمانهای احداثی را شامل میشود.ساختمانها و زمینهای کشاورزی و باغات باید دارای سابقه ثبت باشند یعنی برای آنها پلاک ثبتی تعیین شده باشد .فقط برای املاکی می توان درخواست سند داد که دسترسی به مالک یا حد اقل یکی وراث او ( به جهت فوت یا مفقود الاثر بودن) مقدور نباشد . ( فوت یا غیبت در حین رسیدگی به تقاضا و با استعلام از ثبت احوال قابل تشخیص است و در صورت اثبات خلاف آن تقاضا از سوی هیات رد میشود )

موید باشید