آیا ایشان بدون مراجعه به مراجع قانونی میتونه چک را برگشت بزند؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۲۹۰ #82915198

با سلام
من یک شرکت پیمانکاری دارم که در سال ۹۶ یک قرار داد با شرکت دیگری بستم، در این بین برای دریافت پیش پرداخت یک چک کارمندی به عنوان ضمانت به کارفرما دادم بنا بدلایلی کار ادامه پیدا نکرد و حالا کارفرما تهدید به وصول چک میکنه آیا ایشان بدون مراجعه به مراجع قانونی میتونه چک را برگشت بزنه، در صورت برگشت زدن آیا میتونم با مراجعه به دادگاه از دادگاه حکمی را بگیرم که تا موقع مشخص شدن دعوا ما و کارفرما بانک جلو چک را ببنده و رفع اثر کنه؟

مشاوره حقوقی چک
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

اگر چک ضمانت باشد میبایست مفاد قرارداد بررسی گردد
وصول چک ضمانت یا برگشت زدن و اصولا هر کاری که خارج از موضوع باشد و انجام شود قابل پیگیری است و شما میتوانید دادخواست خیانت در امانت را مطرح نمایید.
موفق باشید

با سلام
اگر در متن قراداد اشاره ای به چک مذکور و ضمانی بودن ان اشاره شده باشد و قرارداد به هر دلیلی انجام نگرفته شما میتوانید بر علیه ایشان اقدام نمایید
در غیر ان میتوانید تا یک هفته از طریق شعبه مربوطه اقدام به بستن جلوی چک نمایید و یا با اخذ دستور مقام قضایی اقدام نمایید که برای این امر نیز باید مدارکی بر حقانیت خود داشته باشید

سلام
چنانچه عبارت ضمانت قید شده باشد میبایست قراردادتان مطالعه گردد