با این تفاسیر طبق نظر شما تبرئه میشم یا خیر؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۳۱۱ #82857091

سلام
من متهم به حمل سلاح سرد هستم . در صورتی که چاقو داخل چمن ها بوده و هچنین بسیجی هم اون چاقو رو پیدا کرده .
همچنین بعید میدونم خود چاقو هم داخل کلانتری باشه چون تا اون جایی که من دیدم اون آقا چاقو رو به کلانتری نداد .
و من هم از اول انکار کردم که چاقو مال منه . الان میخاستم بدونم اثبات این جرم چگونه است ؟ باید ماموران انتظامی شهادت بدهند ؟
خیلی ممنون از سایت خوبتون و وکیلان خیرخواه

مشاوره حقوقی کیفری
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
علی الاصول در موارد مشابه طبق گزارشات واصله از ضابطین و مطابق اظهارات شخص متهم رسیدگی و رای صادر میشود
حضور مامورین منوط به نظر قاضی رسیدگی کننده است

سلام
وقتی چاقو متعلق به شما نیست منکر شوید و انکار کنید
در این صورت احتمال لینکه تبرئه شوید زیاد است