حکم جلب جزای نقدی سیار هست یا فقط در آدرس قید شده در پرونده انجام میشه؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۲۵۴ #82856719

سلام
در پرونده ای حکم قاضی تجدید نظر آمده یکسال حبس تعلیقی و پرداخت ۸ میلیون در حق شاکی و ۸ میلیون جریمه دولتی
بعد از ابلاغ از طریق شعبه اجرای احکام، نتونستم مبلغ رو پرداخت کنم و قاضی اجرای احکام گفت اگر تا ۱۰ روز دیگه واریز نکنی حکم جلب شما رو به شاکی یا مامور میدم.
الان سوال من این هست که این حکم جلب سیار هست یا فقط در آدرس قید شده در پرونده؟؟؟

مشاوره حقوقی کیفری
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
بستگی به نظر قاضی پرونده دارد و ممکن است بصورت سیار صادر شود

با سلام بدوا حکم جلب برای آدرس مشخص می دهند ولیکن در صورتی که به نتیجه رسد ممکن است جلب سیار هم صادر شود

سلام، ابتدا جلب شما رو میدن بعد گزارش ورود به مخفی گاه روز بعد ورود به مخفیگاه شبانه تا جلب سیار و الا آخر