چطور عدم حضور کارشناس را در محل کارشناسی اثبات نمایم؟

پرسیده شده
۱۰ پاسخ ۵۵۶ #82722043

با سلام خدمت اعضای محترم گروه وکلا
عرض شود خدمت بزرگواران که من و پدرم علیه شخصی شکایت کرده ایم پرونده بعد از هیت سه نفره کارشناسی به هیت پنج نفره ارجاع شد از هیت پنج نفره یک نفر از کارشناسان به محل اجرای قرار نیامد ولی حضورش را در دفتر اعلام کرد و در محل کارشناسی من و پدرم به اضافه چهار نفر کارشناس حضور داشتیم حالا بنده سوالم از شما بزرگواران اینست که: ۱.من چطور عدم حضور کارشناس را در محل کارشناسی اثبات نمایم؟ چون پدرم ذینفع در پرونده است و نمی تواند به دلیل عدم حضور کارشناس علیه ایشان شهادت دهد ۲. آیا به دلیل نداشتن شهود بنده و پدرم میتوانیم عدم حضور کارشناس را با درخواست نقطه یابی سیم کارت وی اثبات کنیم؟ با تشکر از پاسخ دهندگان گرامی

مشاوره حقوقی کیفری
۱۰ پاسخ برای این سوال ثبت شده

صرف عدم حضور یکی از کارشناسان تاثیری در اظهار نظر کارشناسان نخواهد داشت شما می توانید عدم حضور کارشناس را به شعبه رسیدگی کننده به پرونده اطلاع دهید که شعبه نیز تخلف وی را به کانون کارشناسان رسمی منعکس خواهد نمود

با سلام حضور نداشتن وی تاثیری در روند پرونده شما نخواهد داشت چون ملاک نظر اکثریت میباشد.

بر علیه کارشناس در کانون کارشناسان اعلام تخلف کنید.

عدم حضور کارشناس تاثیری در نظریه ندارد ولی باعنایت به اینکه امضاارشناس در نظریه نیست می توانید مراتب را به داگاه اعلام نمایید

با عدم حضور یک کارشناس مشگلی پیش نمیادایشان براساس اسناد نظر می دهد بعلاوه کارشناسان دیگر هم حضور یافتند

درود
چون نظر اکثریت کارشناسان وجود دارد عدم حضور به کارشناسی خللی وارد نمی کند.

سلام بله لذا به اطلاع شعبه عدم حصور کارشناس اعلام بفرمایید