آیا برای دادگاه حرف برادر محجورم قابل قبول و استناد هست؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۱۷۸ #82690832

برادر بنده محجور میباشد و بیماری جنون دوقطبی دارد و سالهاست که نه میتوانیم به منزلش برویم و نه عیادت او و همسر و فرزندانش هم اجازه آمدن ایشان رت به خانه پدری و دیدن مادر پیرش را نمیدهند و اکنون حکم حجر صادر و احدی از خواهرانم بعنوان قیم قانونی ایشان منصوب شده ولی عملا باز هم اجازه رفت و آمد و دیدن محجور را نمیدهند و آنقدر ذهن برادرم هم خراب شده و نسبت به خواهر و برادرها و حتی مادر پیرش بد شده و میگوید شما میخواهید مزاحم زندگی من شوید و من و زن و بچه ام را اذیت کنید و زندگی ما را خراب کنید در صورتیکه این چنین نیست حتی به پزشک معالجش گفتیم چرا این ققط نسبت به خواهر و برادرها و مادر پیرش بدبین است و اصلا این جنون دو قطبی چیه و قرص ها و داروهای درمانی شما احتمالا نه قطعا عوارضش جنون ضد خواهر و برادری داره و اکنون سوال دارم که چه اقدام قانونی باید کرد و آیا برای دادگاه حرف برادر محجورم قابل قبول و استناد هست با اینکه همه کسانی که ما را میشناسند میدانند که سالهاست جتی یکبار اجازه دیدن برادر بیمارمان را بما نداده اند و چه اقدام قانونی میتوان کرد ؟

مشاوره حقوقی دیگر قراردادها
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
اگر خانواده و فرزندان برادر شما اجازه دیدار به شما را ندهند در اینصورت میتوانید علیه خانواده اقدامی نمایید اما در صورتی که برادر شما نخواهد شما را ببیند و یا در مقابل خواسته زن و فرزندانش برای عدم دیدار و رفت امد خانواده شوهر ، از آنها طرفداری نماید در اینصورت هیچ اقدام قانونی نمیتوانید بکنید

با سلام
اگر خانواده و فرزندان برادر شما اجازه دیدار به شما را ندهند در اینصورت میتوانید علیه خانواده اقدامی نمایید اما در صورتی که برادر شما نخواهد شما را ببیند و یا در مقابل خواسته زن و فرزندانش برای عدم دیدار و رفت امد خانواده شوهر ، از آنها طرفداری نماید در اینصورت هیچ اقدام قانونی نمیتوانید بکنید