شوهرم تمکین مرا گرفته ولی مرا به خانه راه نداد، چه باید بکنم؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۴۴۹ #82683097

با سلام
همسرم دادخواست تمکین داد
بنده از شهر خودم نیابت گرفته و به تهران رفتم که دو روز پی در پی با مامور به درب منزل رفته و ایشان همکاری نکردند و مرا به خانه راه ندادند و پرونده در تهران مختومه شد و به نفع بنده(زوجه) و قاضی گفتند که به شهر خودت برگرد
حال سوال این است که همسرم باز میتواند دادخواست تمکین بدهد با اینکه مرا به منزل راه نداده
میتوانم این را دلیلی برای طلاق ارائه دهم و داخواست طلاق را تنظیم کنم؟

مشاوره حقوقی الزام به تمکین
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با توجه که نامبرده شما را به منزل راه نمیدهد موضوع عدم تمکین متنفی است
اظهارنامه ای با این مضمون که حاضر به تمکین هستید ارایه کنید
میتوانید برای ورود به منزل شکایت ممانعت از حق بعمل آورید

چنانچه بتوانید عسر و حرجتان را ناشی از این موضوع به اثبات رسانید میتوانید طلاق بگیرید