آیا موسسه باید از دستورالعمل‌های بانک مرکزی پیروی می کرده و نرخ سود ۲۷ درصد خلاف بوده؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۲۰۴ #82458268

سلام
چند سال پیش از موسسه______ ۲۵ میلیون وام با نرخ سود ۲۷درصد گرفتم ( در زمان اخذ وام نرخ سود اعلامی بانک مرکزی ۱۸ درصد بوده). تعدادی از اقساط را به موسسه ثامن پرداحت کردم و پس از آن موسسه در بانک ___ادغام شد و بقیه اقساط را با بانک ____تسویه کردم. ( وام چند ماه پیش تسویه شد).
سوال ۱:
آیا موسسه _____ باید از دستورالعمل‌های بانک مرکزی پیروی می کرده و نرخ سود ۲۷ درصد خلاف بوده؟
سوال۲:
من به سامانه شکایات بانک ___موضوع را مطرح کردم و جواب دادند ما در قبال قرارداد مسئول نیستیم و فقط مطالبات موسسه ثامن الائمه را وصول می کنیم، آیا بانک انصار در این زمینه مسئولیت ندارد؟ آیا من اگر بخواهم شکایت کنم باید از موسسه ثامن ( که در بانک ___ادغام شده ) شکایت کنم یا از بانک یا هردو؟
سوال۳:
در دادخواست باید درخواست ابطال کل قرارداد کنم یا فقط بند مربوط به نرخ سود؟ و آیا اگر قرارداد یا بند مربوط به سود ابطال شود کل سود ابطال میشود یا ما به التفاوت ۱۸ درصد تا ۲۷ درصد؟
پیشاپیش سپاسگذارم

مشاوره حقوقی دیگر قراردادها
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

"با سلام"
به دفاتر خدمات قضایی مراجعه نموده و دادخواست ابطال قرارداد علیه بانک تقدیم نمایید

دادخواستی به طرفیت بانک و موسسه، مطرح و تقاضای ابطال قرارداد را به جهت اینکه مخالف قوانین تنظیم شده است مطرح بنمایید.