شکایت بخاطر مزاحمت در معبر عمومی الفظ رکیک، چگونه انجام شود؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۲۱۰ #82453558

برای خرید از مغازه محل سکونت رفته بودیم (۲ زن و ۱ دختر و ۱ دختر ۱۵ساله) که اقایی با کوبیدن مشتهای محکم تذکر دادن حجاب خود را رعایت کنید حجاب مشکلی نداشته و حتی ترتیب اثر هم داده شد ولی با این وجود این اقا اقدام به عکس و فیلم برداری از ماشین و پلاک کردن و الفاظ بدی هم بکار بردن، این شخص محل را با ماشین خود ترک نموده و مجددا در عرض ۳-۴ دقیقه برگشته در خیابان جلوی مغازه و باز هم در ماشین شروع به فیلم برداری کردند که ما جلوی ماشین رو گرفتیم تا مشخص بشود این اقا کیست و چه کاره هستند و کل مغازه دار شاهد ماجرا و ایجاد مزاحمت و صد معبر برای حرکت ماشین ما بودند ... ما به کلانتری رفتیم و هر دو طرف ماجرا شاکی. سوال من این هست که چند زن تنها شامل چه حق و حقوقی برای ایجاد مزاحمت چنین افرادی که در محل باعث ترس و ابروریزی میشوند هستیم ؟ و چطور باید پیگیری کنیم ؟ با تشکر فراوان

مشاوره حقوقی کیفری
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

می توانید به جرم به مزاحمت برای نوامیس و استفاده از الفاظ رکیک و فحاشی طرح دعوی کنید.

با سلام هرچند قانونگذار از آمرین به معروف و ناهیان منکر حمایت می کند ولیکن هیچ کس حق دارد از این امر سواستفاده کرده و اقدامات غیر قانونی انجام دهد. توهین جرم هست و بعضی از الفاظ خاص که حدود آن را قانون مشخص کرده است مشمول حد می باشد.
عکسبرداری و فیلم برداری از حریم شخصی افراد ممنوع و انتشار آن جرم است
شما حق دارید شکایت نمایید