امن چطور میتوانم از خودم دفاع کنم؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۲۱۳ #82436590

من کارمند شهرداری هستم با ابلاغ داخلی و حفظ پست مسول واحد درامد شدم ولی هیچ گونه دسترسی به سیستم ها محاسبات عوارضات نداشتم و از برج ۴ ابلاغ برای من زدن و کلیه مبالغ در فروردین توسط کارمندی دیگر وارد سیستم محاسبات شده است و صحت آنها را تایید کرده است .
بعد مشخص شد مبالغ اشتباه وارد شده و چندین میلیون عوارض کمتر دریافت شده است .و الان بازرسی من را به عنوان مقصر معرفی کرده چون من مسیول ان واحد بودم

ممنون

مشاوره حقوقی کیفری
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

اگر کارمند خاطی در زمان داشتن مسئولیت شما مرتکب تخلف شده باشد ، دارای مسئولیت اداری بوده و تضامنا با فرد خاطی مسئولیت خواهید داشت .
ولی اگر مسئولیت شما از تیرماه شروع شده و تخلفات یاد شده در فروردین ماه معمول گردیده طبیعی است که مسئولیتی بر عهده شما نخواهد بود .

سلام اگر مدارک و مستندات دال بر عدم دسترسی به سیستم را دارید می توانید با واحد مربوط به دیوان محاسبات که در هر اداره هست مطرح کنید اگر آنها هم شما را مقصر دانستند حتما با جمع آوری ادله لازم و گرفتن وکیل از خود دفاع کنید و حتما در جلسه اول از فرد خاطی دادخواست دعوای ثالث کنید.