مستثنیات دین محسوب میشه؟

پرسیده شده
۱۶ پاسخ ۴۱۶ #82300598

آیا در صورت معرفی ملک از طرف محکوم علیه که از طریق اجرای احکام(بدلیل چک برگشت خورده و اقدام از اجرای احکام) برای وی جلب صادر شده است. جزو مستتنیات دین است یا خیر. بنده در مرحله تنظیم سند برای برنده مزایده بار دوم هستم.

مشاوره حقوقی دیگر قراردادها
۱۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

وقت بخیر یک منزل عرفی از مستثنیات دین محسوب میشود

در صورتیکه خود محکوم علیه ملکی را به اجرای احکام معرفی کند مستثنیات دین محسوب نمی شود.

با سلام
اگر خود محکوم علیه ملکی را به اجرای احکام معرفی کرده باشد دیگر مستثنیات دین محسوب نمی شود
مستثنیات دین زمانی قابل استناد هست که از طرف طلبکار ملک معرفی بشود و محکوم علیه جهت دفاع استفاده کند

سلام دوست عزیز، شما فرمودین در صورت معرفی ملک از طرف محکوم علیه! بنابراین دیگر جایی برای مستثنیات دین باقی نمی ماند، چرا که اگر قرار بوده مستثنیات باشد چرا برای رفع جلب در اجرای احکام این ملک را معرفی کرده؟

مستثنیات در صورتی ادعا میگردد که محکوم له عملا بتواند آن مال را شناسایی و معرفی کند که از طرف اجرای احکام و یا توقیف ثبتی در موارد اسناد لازم الاجرا، توقیف گردد که در اینصورت شخص مدیون می‌تواند با حصول شرایطی ادعای مستثنیات دین نماید که احراز آن توسط قاضی محکمه و یا واحد نظارت در اداره ثبت میباشند

با احترام یک منزل ور شان محکوم علیه جزء مستثنائات دین است وقابل توقیف نیست.

تنها یک منزل عرفی از مستثنیات دین محسوب خواهد شد.

با سلام جهت مشاوره و تنظیم شکوایئه و....در خدمت شما هستیم
اگر محکوم علیه یک منزل در حد شان و عرف داشته باشد از مصادیق مستثنیات دین محسوب می گردد در غیر اینصورت توقیف و به مزایده می رود