این عمل با توجه به برداشت و انتقال امضای اسکن شده به قرارداد جدید جرم کیفری محسوب میگردد؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۱۷۶ #82109992

با عرض ادب و احترام
ریاست یکی از بانک ها با توجه به اتمام قرارداد سپرده گزاری بدون هیچ اطلاع قبلی به مشتری برای تمدید جدید سپرده گزاری با درصد و رقم متفاوتی سواستفاده از اسکن اطلاعات هویتی و امضای مشتری در قرارداد قبلی رو مجددا این اسکن امضا رو بدون رضایت مشتری و نوشتاری عقد اصلی قرارداد فقط با اسکن امصا مشتری با نرخ جدید در سیستم خود ثبت کرده و پس از مراجعه مبلغی از من کم کرده بدلیل بر هم زدن قرارداد خودسرانه ریاست بانک و بدون اصل قرارداد توجه بفرمایید قرارداد جدید یک طرفه توسط بانک بوسیله امضا و هویت اسکن شده در قرارداد قبلی مجددا در قرارداد جدید در سیستم ثبت نموده عملا در قرارداد جدید هیچ عقد اصلی موجود نمیباشد فقط با اسکن از اطلاعات قبلی در سیستم ثبت نموده است به عنوان تمدید قرارداد ایا این عمل با توجه به برداشت و انتقال امضای اسکن شده به قرارداد جدید جرم کیفری محسوب میگردد یا خیر. سپاس گزارم

مشاوره حقوقی کیفری
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

باسلام
بله شما میتوانید بر علیه ریاست بانک شکایت کیفری نموده و از از ایشان بخاطر این عمل اقامه دعوی و مطالبه خسارت وارده را نمایید