میتونن ایشون رو ممنوع الخروج کنن یا حکمی براشون صادر کنن؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۲۴۹ #82084612

سلام
شخصی با ویزا دانشجویی وارد امریکا شد، در انجا به دلیل مشکلات مالی نتوانست درس را ادامه دهد و برای اینکه از انجا اخراج نشود مجبور شد با جعل مدرک پناهنده شود. بعد از چند سال ایشان به ایران برگشتند ولی در هنگام ورود گفتن باید به پلیس گذرنامه برای گرفتن اجازه خروج مراجعه کنند. در پلیس گذرنامه پاسپورت را از ایشان گرفتند و درخواست کردند که گرین کارت و مدارک امریکا را تحویل دهند که ایشان تحویل ندادن.
و در حالیکه ایشون هیچ فعالیت سیاسی در ایران و خارج ایران نداشتند و پناهندگی با جعل و فتوشاپ مدارک درست کردن و گرفتن.
الان میخواستم بدونم طبق قوانین ایران میتونن ایشون رو ممنوع الخروج کنن یا حکمی براشون صادر کنن،؟
گفتن منتظر تماس امنیت و اطلاعات باشید

مشاوره حقوقی کیفری
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

در صورت ممانعت از تحویل مدارک امکان ممنوع الخروج شدن ایشان هست در خصوص جعل مدرک و فتوشاپ دادگاه ایران به موضوع رسیدگی خواهد نمود

سلام در صورت عدم ارائه مدارک ،امکان ممنوع الخروجی وجود داردبله اگر جرمی مرتکب شده باشند دادگاه ایران با توجه به ایرانی بودن ایشان صلاحیت رسیدگی دارندودر صورت اثبات به مجازات های قانونی محکوم می شوند