با عدم تخلیه‌ی مستاجر چه باید کرد؟

پرسیده شده
۶ پاسخ ۳۵۲ #81916620

سلام، دوماه پیش خانه را به فرد جدیدی اجاره دادم و قرارداد نوشته شده، مستاجر قبلی حاضر به تخلیه نیست،با اینکه زمان تخلیه اول آبان بود با وعده دادن تا اول آذر که به شرایط قرنطینه رسیدیم ماجرا را کش داد، مستاجر جدید هم‌ بی خانه مانده، چه کاری میشود انجام داد در این شرایط؟ با تشکر

مشاوره حقوقی قرارداد اجاره
۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

در حال حاضر با توجه به مصوبه ستاد ملی کرونا و رعایت ان از سوی مستاجر تخلیه صورت نخواهد گرفت

درود
در شرایط فعلی طبق مصوبه کرونا تخلیه را نمی پذیرند.

باتوجه به مصوبه کرونا شما نمی توانید مستاجر را در این شرایط کرونا تخلیه کنید

با درود
مطابق آنچه در سوال آمده است، نمی‌توانید تخلیه مستاجر را بخواهید و شرایط ستاد ملی مبارزه با کرونا هم ندارید.

با سلام و وقت بخیر
شما میتوانید با توجه به اتمام موعد اجاره و عدم تخلیه ملک توسط مستاجر، با مراجعه به شورای حل اختلاف تقاضای دستور تخلیه نمائید.

با سلام مطابق مصوبه ستاد کرونا تنامی قراردهای اجاره با ۲۵ درصد افزایش به صورت خودکار تمدید گردیده و فقط در شرایط خاصی امکان گرفتن حکم تخلیه وجود دارد
مثلا اگر مستاجر ۲۵ درصد را قبول نکند یا ملک به فروش رسیده باشد یا پسر شما ازدواج کرده باشد و به ملک نیاز داشته باشد در صورت عدم دارا بودن این شرایط حکم تخلیه صادر نمیگردد