میتونیم دعوای ابطال سند رسمی این فرد رو بدیم و مالکیت خود رو بر مبنای تقسیم نامه اثبات نماییم یا چون سند رسمی گرفته با توجه به سند عادی ما دعوی ابطال سند پذیرفته نیست؟

پرسیده شده
۹ پاسخ ۳۲۶ #81857293

با سلام
پدر بزرگ بنده یک باب خانه سرا در روستا داشتند که زمانی که تهران اومدن علنا اون خانه سرا متروکه شد. چندین سال از فوت ایشون میگذره و ما اخیرا که به محل خانه سرا بعد مدتها مراجعه کردیم متوجه شدیم بخش زیادی از زمین آن توسط همسایه جنوبی تصرف شده و به ملک خود ملحق کرده. توضیح این که طبق گفته اهالی روستا دوازده سال پیش ایشون درب حیاطشون رو بیست متر جلوتر آورده و در کل دویست سیصد متر از ملک پدربزرگ بنده رو تصرف کرده. زمانی که باهاشگن تماس گرفتیم هم گفتن شما اشتباه میکنید و حدود ملک من همین بوده و اخیرا گویا سند رسمی هم گرفته برای محدوده فعلی ملک خودش ( که زمین تصرف شده ما بخشی از اون هست)
حال سوال من اینه با توجه به این که ما تقسیم نامه دستی سی سال پیش که حدود و ثغور املاک اون ناحیه و همسایه ها کاملا در اون مشخص بوده و همین آقا هم زیر تقسیم نامه امضا کرده و متاسفانه به مرور زمان کاملا نقض کرده مفاد اون رو، با این تقسیم نامه که چندین سال قبل از اقدام ایشون برای دریافت سند رسمی ملک هست، میتونیم دعوای ابطال سند رسمی این فرد رو بدیم و مالکیت خود رو بر مبنای تقسیم نامه اثبات نماییم یا چون سند رسمی گرفته با توجه به سند عادی ما دعوی ابطال سند پذیرفته نیست؟ توضیح مجدد این که امضای این شخص در زیر همون تقسیم نامه دستی وجود داره و مفاد آن رو پذیرفته و مطابق تقسیم نامه هیچ اعتراضی بعد انعقاد تقسیم نامه پذیرفته نیست که البته ایشون کاملا نقض کرده و از عدم حضور ما در منطقه و روستا نهایت استفاده رو کرده و با تصرف تدریجی زمین اقدام به الحاق به ملک خود و بعد اخذ سند کرده
با تشکر

مشاوره حقوقی ابطال سند رسمی
۹ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
تقاضای تحدید حدود بفرمایید

بدوا نسبت به تحدید حدود اقدام نمایید. به استناد تقسیم نامه امکان ابطال سند امکان پذیر است

با سلام
تقاضای تحدید حدود کنید

بله . امکان درخواست ابطال سند و تقاضای خلع ید از اراضی مدنظر وجود دارد .

باسلام تقاضای تحدید حدود مطرح نمایید.

با سلام
بله شما میتوانید تقاضای تحدید حدود مطرح کنید

با درود تقاضای تحدید حدود نمایید