انتقال سند ملکی خریداری شده به چه نحو است؟

پرسیده شده
۸ پاسخ ۵۲۳ #81845945

حدود دو ماه پیش خانه ای در شهرستان بمبلغ ۷۰۰ میلیون از خانمی خریداری کردم. چهار صد میلیون تومن طبق دو فقره چک دویست میلیونی در اوایل معامله به ایشان پرداخت کردم که این چکها توسط ایشان وصول شده است و شماره چک ها در مبایعه نامه قید و رسید شده است.قرار شد در تاریخ ۳۰ ام شهریور سند بنام من زده شود.فروشنده گفت که این خانه که دارای زیر زمین هست این مکان ( زیر زمین) خلاف ساخته شده و من جریمشو میدهم و عدم خلافی انرا میگیرم.یعنی خانه را بصورت رویتی با مشخصات دو طبقه بمن فروخته است که شاهد این موضوع را تایید میکند.حالا با من تماس گرفته میگوید ۲۷ میلیون جریمه کردن و من این پول را ندارم بدهم یا شما خریدار این پول را پرداخت کن یا من شروع به تخریب این مکان خلافی میکنم.وبا توجه به اینکه خسارت فسخ معامله ما مبلغ خیلی کمی گذاشتیم ایا اگر در تاریخ ذکر شده در محضر خانه حاضر نشد و من عدم حضور از محضر خانه گرفتم میتوانم با توجه به اینکه پول منرا پس ندهد شکایت کیفری بجرم کلاهبرداری از ایشان بنمایم یا هر شکایت کیفری دیگه ای یا اینکه ایشان را ملزم به انتقال سند کنم اقدام من از نظر قانونی چه میباشد که من بتوانم انتقال سند را انجام بدهم.؟متشکرم از شما.

مشاوره حقوقی الزام به تنظیم سند رسمی
۸ پاسخ برای این سوال ثبت شده

شکایت. کیفری منتفی است دادخواست الزام به تنظیم سند طرح کنید

با مراجعه ب دفاتر قضایی دادخواستی مبنی بر الزام ب تنظیم سند تنظیم کرده و پیگیر باشید

دادخواست الزام به تنظیم سند بدهید. اگر شروط را در قولنامه ذکر کرده باشید سریعتر به نتیجه خواهید رسید.

با سلام
مطمئن شوید که شماره دفترخانه در مبایعه نامه جهت حضور در تاریخ مقرر ذکر شده
برای انتقال ملک ، تهیه مقدمات انتقال از جمله اخذ پاسخ بلامانع شهرداری و دارایی و استعلام اداره ثبت ضروری و زمانبر می باشد
پس فروشنده قبلا باید مقدمات انتقال را فراهم آورد تا در تاریخ مقرر تنظیم سند انجام شود
ابتدائا با ارسال اظهارنامه به فروشنده متذکر شوید که باقی مبلغ ثمن آماده است و در تاریخ مقرر در دفترخانه مورد توافق حاضر خواهید شد و مقدمات تنظیم سند رافراهم کند
و در تاریخ مقرر در دفترخانه حاضر شده و گواهی عدم حضور دریافت کنید
بهتر است چند نفر شاهد داشته باشید تا اگر سردفتر گواهی عدم حضور صادر نکرد از شهود جهت اثبات ادعای خود استفاده کنید
(در صورتی که در مبایعه نامه شماره دفترخانه را ذکر ننموده باشید نمی توانید به هیچ دفترخانه ای مراجعه کنید و با ارسال اظهارنامه باید از فروشنده بخواهید دفترخانه ای که مقدمات انتقال در آنجا انجام شده جهت حضور به شما اعلام کند )
نهایتا دادخواست الزام به تنظیم سند رسمی انتقال تقدیم دادگاه نمایید
برای فسخ باید مبایعه نامه تان به دقت مطالعه و بررسی شود به نظر نمی رسد حق فسخ داشته باشید . و باید توجه کنید که در صورت داشتن حق فسخ و فسخ معامله ، دریافت ثمنی که پرداخت کردید به آسانی میسر نخواهد بود و ممکن است بیش از این متضرر گردید( هم خونه رو از دست بدهید و هم به پول تون نرسید یا به سختی برسید) لطفا همه جوانب امر را بسنجید و با آگاهی بیشتر اقدام کنید

باید به عنوان خریدار در روز تعیین شده و مورد توافق در سند عادی با در دست داشتن مدارک زیر به دفترخانه مراجعه نمایید:
۱-قولنامه(رسمی یا عادی) که به امضاء متعاملین رسیده باشد.
۲- مدارک شناسایی ( شناسنامه وکارت ملی)
۳- چک بانکی معتبر به میزان الباقی ارزش معامله(منطبق با متن قرارداد) جهت ارایه به دفترخانه
ضمنا مبلغ چک مربوطه پس از صدور گواهی عدم حضور با مراجعه به بانک قابل دریافت بوده و الزامی به نگهداری وجه چک در حساب بانکی تا زمان دادگاه نمی باشد .
به اعتبار صدور گواهی عدم حضور صحت ادعای هریک از طرفین اثبات و الزام طرف مقابل به تنظیم سند رسمی به لحاظ حقوقی امکان پذیر می گردد .

با عرض سلام
باید مبایعه نامه شما بررسی شود تا بتوان پاسخ دقیق داد.
اما اصولا در این موارد دادخواست الزام به تنظیم سند مطرح میکنند

با سلام
مصداقی برای طرح شکایت کیفری(مثل کلاهبرداری) وجود ندارد
بهترین راه، دادخواست الزام به تنظیم سند رسمی می باشد...