ایا میشه جانبازی گرفت؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۴۰۸ #81845903

سلام من الان کارت ایثارگری دارم و در زمان جنگ یکبار که بمباران شد پوست و عصب دست چپم تا استخوان رفت و منو بردن بهداری اما هیچ مدرک بالینی نیست یکبار هم که در ساختمان سازمانی بودم بمباران شد و موجی شدم که از این هم مدرکی ندارم

مشاوره حقوقی دیگر قراردادها
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

در پرونده موجود در یگان خدمتی مدارکی شاید بتوان اخذ کرد و سپس به بنیاد شهید برای تشکیل پرونده و ارجاع به کمیسیون پزشکی درخواست کرد.

در کمیسیون پزشکی باید وضعیت شما بررسی شود اگر نظر کمیسیون ادعای شما را تایید کرد میتوانید درصد جانبازی آنرا بگیرید.

سلام
با مراجعه به بنیاد شهید و امور ایثارگران و ارایه مدارک و مستندات نسبت به پیگیری این موضوع اقدام نمایید

با درود با دارا بودن پرونده در یگان خدمتی امکان پذیر است

از طریق بنیاد شهدا پیگیری نمایید.