تحت فشار گذاشتن و تهید مالک برای فروش ملک سند مجزا چگونه میباشد؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۷۲۱ #81730

سلام علیکم
مادر بنده صاحب 6 دنگ یک آپارتمان با سند منگوله دار مجزا در یک مجموعه 6 واحدی میباشد این ملک حدود 40 ساله است ولی بسیار سرپا . مایل به فروش دسته جمعی نیست مگر به قیمت روز خرید و فروش منطقه که در حال حاضر بازار ملک راکد است.
برای ساخت و ساز نیز به دلیل اینکه بازنشسته و مستمری بگیر است برای تامین مسکن مشابه در همان منطقه فعلی و همان ابعاد آپارتمان فعلی (کرامت انسانی یک فرد 74 ساله حدود 40 سال است مالک دست اول این آپارتمان هستند) مشکل مالی دارد در ضمن بیماری های لاعلاج هم دارند و امکان اینکه در طول زمان ساخت مرتب جابجا شوند ندارند .
ضمنا مشارکت با غیر افرادی که صاحب شرکت های مجاز و مورد تائید با گردش مالی مشخص باشند را نمیپذیرند .
با توجه به اینکه شرایط برای هیچ یک از انتخابها فراهم نیست
بعضی از همسایه ها مرتب ایشان را تحت فشار میگذارند و حتی یکنفر از آنها اقدام به تهدید و فحاشی هم میکند ، مثلا آپارتمانش را به افراد ناباب اجاره میدهد ( ایشان سابقه مشارکت در ساخت و ساز دارند).
ضمنا مدتی است به مدیریت فردی که گفتم اقدام به تخریب ظاهر ملک میشود و اتفاقات عجیبی که در 40 سال گذشته رخ نداده رخ میدهد مثلا حمله شبانه به اتومبیل ایشان در پارکینک .تحریک سازنه های ملک های مجاور در حال ساخت به ایجاد ارعاب و مزاحمت برای یک خانم .
خواهشمند هستم راهنمایی بفرمایید چطور باید با این فرد/ افراد برخورد نمود .

قبلا از پاسخ شما صمیمانه سپاسگزارم

مشاوره حقوقی فروش ملک مشاعی
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

در خصوص تخریب اموال در آپارتمان میتوانید با گرفتن نظر اکثریت مالکین برای نصب دوربین مداربسته اقدام کنید.