می خواستم تمام مراحل گرفتن تابعیت ایران را بدانم؟

پرسیده شده
۱۲ پاسخ ۲۲۹ #81659071

سلام من ۱۸ سالم شده و دو ماه بعد میشود که یک سال هم در ایران زندگی کرده ام و متولد ایرانم می خواستم تمام مراحل گرفتن تابیعیت ایران را بدانم و چه اقداماتی باید انجام دهم و می خواستم بدانم بعد گرفتن تابعیت باید سربازی بروم یا نه

مشاوره حقوقی دیگر قراردادها
۱۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام به استناد ماده ۹ آیین نامه اعطای تابعیت ایرانی به فرزندان حاصل از ازدواج زنان ایرانی با مردان خارجی، که در خرداد ماه سال ۱۳۹۹ ابلاغ گردیده است، مشمولین ماده قانونی مذکور موظفند اطلاعات کامل و مستندات خود را به استانداری محل تولد یا محل اقامت مادر ایرانی ارائه دهند تا مراتب بررسی و اعلام نظر گردد. متقاضیان ایرانی مشمول قانون مذکور که ساکن در خارج از کشور می باشند به استناد ماده ۱۵ آیین نامه، جهت ارائه درخواست اعلام تابعیت و تشکیل پرونده به نمایندگی سیاسی و کنسولی جمهوری اسلامی ایران در کشور محل سکونت مادر ایرانی مراجعه و تشکیل پرونده نمایند،در ضمن پس از اثبات تابعیت مراجعه به پلیس به علاوه ده و تنظیم دفترچه اعزام به خدمت می نمایید

با سلام به ماده ۴ قانون تابعیت اشخاصی که علاقمند به تابعیت ایران را تحصیل کنند مراجعه کنید یکی از انهای نداشتن سابقه می باشد

باسلام

باتوجه به توضیحات شما میتوانید تابعیت ایران را تحصیل کنید برای پیگیری و راهنمایی بیشتر به اداره امور اتباع و مهاجرین مراجعه کنید

با توجه به متولد ایران بودن و اقامت یک سال پس از سن ۱۸ سالگی و عدم ارتکاب جرم می توانید درخواست خود را به مزارت امور خارجه ارایه و پیگیری کنید

با سلام
اقدامات لازم را ضمن مراجعه به وزارت امور خارجه در صورت احراز شرایط قانونی به عمل خواهند آورد .

درود
جهت اقدام در این مورد به وزارت امور خارجه مراجعه نمایید .

سلام. گرامی ابتدا باید به اداره امور اتباع مراجعه کنید. مدارک لازم جهت تشکیل پرونده تابعیت :

۱-اصل و کپی مدرک شناسایی و اقامتی معتبر (کارت آمایش ، کارت هویت ، دفترچه پناهندگی و یا گذرنامه) متقاضی دریافت شناسنامه .
۲-اصل و کپی گواهی بیمارستان و یا گواهی ولادت (در صورت تولد در ایران ).

۳-اصل و تصویر مدرک اقامتی پدر (کارت آمایش ، کارت هویت ، دفترچه پناهندگی و یا گذرنامه )

۴-در صورت داشتن مادر ایرانی اصل و کپی گواهی ثبت ازدواج رسمی و دفترچه ثبت ازدواج رسمی والدین. ( تمامی صفحات)

۵- در صورت داشتن مادر ایرانی اصل و تصویر تمام صفحات شناسنامه و کارت ملی

۶- ۳ قطعه عکس ۴*۳ ( با حفظ شئونات اسلامی ) بصورت پشت نویسی شده متقاضی .