پیام اومده که به علت عدم امکان ابلاغ و عدم شناسایی متهم پرونده مختومه و ارجاع داده شد، میشه دوباره درخواست داد؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۲۲۵ #81551593

سلام وقت بخیر....بابت مبلغ ۵۰۰ هزارتومن که از حساب من یک سال میش برداشت شده شکایت کردم و پروندم ارجاع داده شده به نیابتی تبریز. الان پیام اومده که به علت عدم امکان ابلاغ و عدم شناسایی متهم پرونده مختومه و ارجاع داده شد به تهران...خواستم ببینم میشه دوباره در خواست داد؟ چون میگن مختومه شده. روند به جه صورت باید ادامه پیدا کنه؟

مشاوره حقوقی کیفری
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
پرونده نیاز به شناسایی و معرفی متهم دارد
فعلا رای صادر نشده است پس پیگیری انجام پذیر است

منظور از پیام مذکور این است که اقدامات مربوط به پرونده ای که در دایره نیابت تبریز تشکیل شده خاتمه یافته و به مرجع نیابت دهنده در تهران ارسال شده است . هنوز بررسی و پیگیری شکایت شما به اتمام نرسیده و منتج به رای نشده است .

سلام پرونده شما در دادگاه مجری نیابت مختومه شده و در دادگاهی که شکایت کردید مختومه نشده و می توانید پیگیر باشید علی ایحال مراتب نیازمند شناسایی متهم می باشد وتا زمانی که به ایشان دسترسی نیست پرونده موقتا بایگانی می شود