میتوانم دادخواست رجوع بدهم؟

پرسیده شده
۹ پاسخ ۲۱۳ #81409799

با سلام
من و همسرم با وکالت بلاعزل من جهت طلاق توافقی از هم جدا شدیم ۵۰ سکه از هزار سکه مریه رو بذل حضانت دو فرزند رو هم گرفت طلاق جاری شد ولی پس از طلاق با هم در یک خانه ابتدا در حال کنار هم و گاهی هم تو اطاق خواب با هم میخابیدیم و حتی در دوران عده روابط هم داشتیم که در ابتدا در اولین رابطه سکه ای هم هدیه دادم و ایشان هم قبول کردن در اثنای برگشت به زندگی بودیم که یهو همه چی خراب شد کار به علت خرابی رابطه ندارم ایا میتوانم دادخواست رجوع بدهم یا خیر از جرم عدم ثبت واقع رجوع اطلاع دارم فقط میخام بدونم ایا ما زن و شوهر با توضیحات بالا محسوب میشویم یا خیر ممنوم که وقت میزارید
با تشکر

مشاوره حقوقی طلاق توافقی
۹ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
با توجه به این که در دوره طلاق رجعی بوده است این موضوع رجوع بوده و فقط باید به دادگاه اثبات شود

بله بدلیل اینکه در عده رجوع کرده اید زن وشوهر محسوب میشوید

در صورت طلاق رجعی میتوانید تا قبل از تمام شدن مهلت عده رجوع نمایید

در صورت رجعی بودن طلاق می توانید تا قبل از انقضای عده رجوع کنید

اگر نوع طلاق رجعی باشد تا بیش از پایان مهلت عده حق رجوع دارید. رجوع را باید ثبت کنید

با سلام
طلاق شما رجعی است و حق رجوع دارید اما در حال حاضر زن و شوهر حساب نمیشوید و باید ثبت واقعه کنید

بله اگر طلاق رجعی است تا بیش از پایان مهلت عده حق رجوع دارید