گواهی سلامت بکارت در صورتیکه آسیبی در بکارت باشد چگونه است؟

پرسیده شده
۲۴ پاسخ ۲۹,۹۶۸ #44730

ایا درصورت اسیب دیدن جزئی پرده بکارت و باکره بودن گواهی سلامت داده میشود؟ و شخص باکره محسوب میشود؟ و میتواند نام زوج را از شناسنامه پاک کند؟
آیا از صفحه ی توضیحات نیز قابل حذف میباشد؟ بطوریکه کاملا شناسنامه پاک شود

مشاوره حقوقی طلاق توافقی
۲۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
بستگی به نظریه پزشکی قانونی دارد و میبایست مورد معاینه قرار گیرند

باسلام
پزشکی قانونی با جزئیات کامل شرح واقعه می دهد.
بله امکان حذف نام و توضضیحات همسر سابق وجود دارد.
برای اینکه در اینده با مشکل و سو تفاهمی مواجه نشوید در محضر شهود این موضوع را به اطلاع همسر بعدی خود برسانید.

باسلام. پزشکی قانونی با جزئیات توضیح میدهد.فقط در صورت ازدواج مجدد از شناسنامه پاک می شود.

با سلام و عرض ادب
پزشک قانون وضعیت بکارت را درست به همان شکلی که هست می نویسد.
آسیب جزئی پرده بکارت که به دلایل مختلف ممکن است رخ دهد به معنی باکره نبودن نیست.
بله مشخصات همسر قبلی با تعویض شناسنامه به کلی از شناسنامه قابل حذف است.
البته تذکر پیشگیرانه ای هم خدمت شما لازم می دانم بگویم که اگر انشاالله ازدواج مجدد کردید به صورت کتبی و در حضور دو شاهد این موضوع را به همسرتان اطلاع دهید تا بعدا به بهانه عدم اطلاع این موضوع ازدواج، را فسخ نکند.

با سلام
پزشک قانون وضعیت بکارت را درست به همان شکلی که هست می نویسد.
آسیب جزئی پرده بکارت که به دلایل مختلف ممکن است رخ دهد به معنی باکره نبودن نیست.
بله مشخصات همسر قبلی با تعویض شناسنامه به کلی از شناسنامه قابل حذف است.
البته تذکر پیشگیرانه ای هم خدمت شما لازم می دانم بگویم که اگر انشاالله ازدواج مجدد کردید به صورت کتبی و در حضور دو شاهد این موضوع را به همسرتان اطلاع دهید تا بعدا به بهانه عدم اطلاع این موضوع ازدواج، را فسخ نکند.

سلام
بستگی به نظر پزشکی قانونی دارد .
فقط با ازدواج مجدد اسم همسر قبلی از شناسنامه حذف میشود و در توضیحات نیز چیزی ثبت نمیشود.

سلام در مقررات جدید با تعویض شناسنامه، سابق ازدواج های قبل را درج نمی نمایند، راجه بکات نظر پزشک قانونی ملاک است.