آیا زوج می تواند از طریق مراجع قانونی درخواست گواهی دوشیزه بودن زوجه را بکند؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۲۵۸ #81356

با سلام
اگر دختری در زمان عقد مدرک باکره بودن (تصدیق پزشک)خود را ارائه ندهد وآنرا موکول به بعد از عقد کند ودر سند ازدواج به نام دوشیزه عقد شده باشد،اینک بعد گذشت مدتی از عقد وانجام نگرفتن زفاف و عروسی آیا مرد میتواند از طریق مراجع قانونی دادخواست باکره بودن یا نبودن زوجه را دهد؟
آیا زوج برای برطرف شدن ظن خود میتواند موضوع باکره بودن یا نبودن زوجه در دادگاه مطرح کند؟ از این رو مشکلی برای زوج پیش نمی آید به عنوان تهمت ؟

مشاوره حقوقی فسخ نکاح
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

اگر بعد از عقد ، همسر باکره نباشد و مدتی هم ازعقد گذشته باشد . درخواست شما معنا ندارد

صرف ظن و گمان زوج مبنی بر باکره بودن زوجه نمی توان طرح شکایت نمود و از این باب نیز مراجع قضایی زوجه را به پزشک قانونی ارجاع نمی دهند و زوجه صرفا می توانید برای اخذ گواهی سلامت به پزشک متخصص مراجعه نماید.