بدون اینکه به فروشنده بگوید مستقیم از نفر قبلی نمایشگاه دار وکالت فروش گرفته و بدون اطلاع و بدون تسویه حساب ماشین رو فروخته؛ چه جرمی صورت گرفته؟

پرسیده شده
۸ پاسخ ۱۷۵ #81349429

سلام
طی یک قولنامه خودرو از نمایشگاه خریداری شده که از ۲۸ میلیون یک میلیون به نمایشگاه بدهکار می‌باشد که در یک بند قولنامه قید شده تا زمان تسویه حساب خریدار حق فروش و انتقال ندارد مگر در صورتیکه رضایت کتبی باشد حال سوالم این است اگر خریدار مبلغ رو تسویه نکرده و ماشین رو بفروشد جرم حساب میشه چه جرمی است ضمنا خریدار با نفر قبلی نمایشگاه بدون اینکه به فروشنده بگوید مستقیم از نفر قبلی نمایشگاه دار وکالت فروش گرفته که بعبارتی نمایشگاه رو دور زده و مبلغ هم پرداخت نکرده و بدون اطلاع و بدون تسویه حساب ماشین رو فروخته الان چه جرمی صورت گرفته

مشاوره حقوقی انتقال مال غیر
۸ پاسخ برای این سوال ثبت شده

درود
با فروش جرمی واقع نمی شود.

با سلام فقط طلب خودش را میتواند وصول نماید

با درود جرمی واقع نشده است، لیکن به استناد تخلف از خیار شرط میتوانید معامله را فسخ کنید.

با درود..
با توجه به توضیحات مطروحه،، در واقع اخذ وکالت از صاحب اصلی خودرو و متعاقب آن فروش خودرو، هیچ عمل مجرمانه نمی باشد..
در خصوص صاحب نمایشگاه نیز، بر اساس قراداد فیمابین، تنـها می تواند دادخواستی مبنی بر مطالبه طلب خویش بطرفیت فرد متعهد به استناد توافق فیمابین جهت رسیدگی در شورای حل اختلاف محل مطرح نماید..

عمل انجام شده جرم نمی باشد

درود بر شما، در این مورد با وجود وکالت فروش عملا جرمی محقق نگردید.

عمل و خریدار مشمول عنوان مجرمانه نمی شود نهایتا فروشنده حق فسخ دارد