ابلاغیه فرستاده بودن برای دفاع نرفتم؛ چه خواهد شد؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۲۳۴ #81283491

خسته نباشید
من یه ابلاغیه برام اومده که باید میرفتم برای دفاع از خودم و پنج روز بهم وقت داده بودن ولی من متاسفانه اون ابلاغیه رو ندیدم چون تو سامانه ثنا بود و خطمو عوض کردم نتونستم ببینم حالا ۴ ماهی میگزره چیکار باید بکنم؟!

مشاوره حقوقی کیفری
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با توجه به غیابی بودن رای و در صورتی که به ضرر شما باشد می توانید واخواهی نمایید

سلام بهتر است به همراه ضامن جهت دفاع و توضیحات در دادسرا یا دادگاه حضور پیدا کرده و یا لایحه از طریق دفاتر خدمات قضایی ارسال کنید

سلام .‌از طریق سامانه ثنا قست اطلاع رسانی اشخاص با کد ملی و رمز شخصی وارد شوید اگر رای صادر شده و به ضرر شما می باشد می توانید واخواهی کنید

سلام و درود، ابلاغ در سامانه ثنا اصولا صحیح و در حکم ابلاغ واقعی می باشد مگر اینکه شما دلایل معتبری خلاف آن داشته باشید؛ با توجه به عدم حضور احتمالا بدون دفاع شما فرآیند قضایی طی شده است ، و در این شرایط در صورت صدور رای امکان واخواهی خواهید داشت که پذیرش آن با نظر مرجع قضایی می باشد؛ آرزوی بهروزی.