چگونه از داشتن حکم یا وجود حکم ورود به منزل مطلع شویم؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۱,۰۷۷ #81254044

با سلام و احترام.
هنگامی که مامورین اطلاعات و کلانتری با لباس شخصی وارد منزل شده اند، چگونه از داشتن حکم یا وجود حکم ورود به منزل مطلع شویم؟

مشاوره حقوقی کیفری
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
خودشان باید ارائه نمایند یا شما درخواست نمایید

باسلام
ورود به منزل بادستورقضایی صورت میگیرد ومامورانی که دستور ورود به منزل را دارند بایدموقع ورود حکم ورود رونشان بدهند،اگرنشان ندادندازورودآنهاجلوگیری کنید.

با سلام
در صورت اقدام به ورود ضابطین قضایی ، اولا بایستی خود ایشان حکم ورود به منزل را با مالک ارایه دهند
در غیر اینصورت شما از ایشان تقاضا نمایید و اگر ارایه ندهند میتوانید مانع ورود شده و در صورت ورود اقامه دعوی بر علیهشان نمایید

سلام
ضابطان باید حکم ورود به محل را از مقام قضایی اخذ کنند
حکم ورود به منزل با دستور قضایی امکان پذیر است