معنی مختومه شدن پرونده با گذشت شاکی در شورای حل اختلاف

پرسیده شده
۱۳ پاسخ ۷۶ #81245165

معنی مختومه شدن پرونده به دلیل گذشت محکوم له/شاکی در شورای حل اختلاف چیست؟

مشاوره حقوقی کیفری
۱۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام در پرونده حقوقی معمولا دعوی مسترد میشود ولی امکان طرح مجدد دعوا هست در پرونده کیفری اعلام گذشت امکانی برای طرح مجدد شکایت نمیگذارد ولب نتیجه هر دو مختومه شدن کامل پرونده و غیر قابل پیگیری است

سلام وقت بخیر
یعنی پرونده شما بسته شده است.

با سلام،گذشت شاکی باعث مختومه شدن و بسته شدن پرونده شده.

سلام خواهان پرونده رضایت خود را نسبت به خوانده اعلام نموده و شورای حل اختلاف پرونده را مختومه کردن به اصطلاح پرونده بسته شده

با سلام و تحیات وافره

باستحضار برساند، پرواضح است که شاکی ضمن اعلام رضایت از شکایت خود منصرف شده و یا از پیگیری شکایت مطروحه صرف نظر نموده است.

موفق و موید باشید .

سلام و عرض ادب
کسی که شکایت کرده بوده، از شکایت خود منصرف شده و از متهم گذشت کرده و با اعلام رضایت ایشان، پرونده مختومه شده است.

با سلام
پرونده به علت رضایت شاکی یا محکوم له بسته شده و اقدامی روی آن متصور نیست.