آیا نسبت به نصب کولر در جلو پنجره همسایه می توان به عنوان مزاحمت شکایت نمود ؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۹۲۶ #81244

سلام ما در یک ساختمان سه طبقه شخصی که شامل یک حیاط نیز است زندگی می کنیم که مالک هر سه طبقه می باشیم. یکی از همسایه های دیوار به دیوار ما یک مجتمع مسکونی آپارتمانی است. که شش تا از همسایه های این آپارتمان به داخل حیاط ما پنجره دارند و بسیار نزدیک و چسبیده به تراس و بالکنهای ما است. البته دو نفر از طبقات اول، به داخل حیاط پنجره ندارند. مالک قبلی این ساختمانی که ما در آن زندگی می کنیم پول گرفته و اجازه باز کردن پنجره داده است. همچنین چند روزی است که یکی از آنها بدون اجازه ما جلوی پنجره اش که مشرف به داخل حیاط ما است، کولر نصب کرده که آب کولر و ضایعات هنگام نصب آن به داخل حیاط می ریزد و شبها از صدای آزار دهنده آن آرامش نداریم. هر چقدر گفتیم اجازه نمی دهیم نصب کنید شما فقط اجازه پنجره دارید نه چیز دیگر خیلی بدرفتاری کرده و گوش ندادند. همچنین برخی از نصفه شبها صدای ناهنجار (به نوعی پارتی و مهمانی آن هم در آپارتمان) ایجاد می کنند. از نظر قانونی آیا آنها اجازه چنین کارهایی دارند یا نه؟ ما برای احقاق حق از چه طریقی اقدام کنیم؟ به کدام اداره یا سازمان مراجعه نماییم؟ ممنون

مشاوره حقوقی شهرداری
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

باسلام محضر شما بزرگوار
عنایت داشته باشید اگر باعث ایجاد مزاحمت شود می توانید شکایت کنید .

هرگونه مزاحمت که خارج از عرف باشد و باعث ایجاد مزاحمت و ناراحتی شود باید رفع شود و باید از طریق دادگاه حقوقی اقدام نمایید