با به هم زدن شراکت؛ چطور حقوق خود را مطالبه نمایم؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۳۴۰ #81223134

سلام وقت بخیر .
بنده با یکی از اشنایان قرار گذاشتیم که یک مغازه به صورت شراکت پنجاه پنجاه بزنیم و قرار بر این شد که کار و تجربه و اعتبار از من باشد و پول از ایشون .
ایشون یک وام روی حساب خودشون گرفتند و با پول اون وام شروع به کار کردیم و در ادامه نیز اقساط ان وام را از مغازه پرداخت میکردیم تا اینکه با یک مبلغ جزیی سرمایه و جنس اندک شروع به کار کردیم و طی مدت ۲ سال هم هرچی کار کردیم از سود مقدار بسیار اندکی برداشیم و الباقی را به جنس مغازه و سرمایه اضافه کردیم.. ولی متاسفانه از روی اعتماد و نادانی هیچ قراردادی بین همدیگه ننویشتیم و فقط ۲ نفر مرد و یک خانم شاهد بودند و چه قرار و مداری گذاشیم . طی این دوسال هم قرارداد مغازه به نام ایشون نوشته میشد ، بعد از گذشت ۲ سال سرمایه و جنس چندین برابر سرمایه اولیه شده بود و اوضاع خوب پیش میرفت که ایشون زدند زیر همه چیز و منا دست خالی طی یک دعوای ساختگی از مغازه بیرون کردند و تمام اجناس مغازه و انبار را تحت اختیار گرفت الان من بیکار شدم و هیچ جنسی هم از اون مغازه که الان دیگه سرمایه و جنس موجود توش چندین چندین برابر روز اول به من ندادند !!
میخواستم ببینم به قول معروف دستم به جایی بند هست و میتونم کاری بکنم یا نه ...!!!
ممنون میشم اگه لطف بکنید و راهنمایی کنید ..🙏🙏🙏

مشاوره حقوقی دیگر قراردادها
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

تنها راه ممکن برای اثبات ادعای شراکت شما تنظیم استشهادیه و امضاء آن از سوی افراد مطلع می باشد . پس از تنظیم استشهادیه باید دادخواست تنفیذ شراکت و الزام خوانده به حسابرسی مورد شراکت را مطرح نمایید .

با تنظیم استشهادیه و ارسال اظهارنامه میتوانید اقدام نمایید با ثبت ارزیابی حقوقی و مشاوره تلفنی در خدمتم .