در پرونده روابط نامشروع غیر از زنا بدون استماع دفاعیات محکوم شدم چطور دفاع کنم؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۹۰۴ #81182

سلام. ببخشید من در رابطه نامشروع وعمل منافی عفت غیر اززنا متهم هستم و جلسه دادگاه اون طرف حاضر نشدن و وقت جلسه به دلیل ضرورت اخذ توضیح از طرفین به وقت دیگری موکول شد. ولی بعداز لایحه دفاعیه وکیل اون خانم تسخیری رای همان روز صادر و جلسه رسیدگی باطل شد. درصورتی که تمام شواهد و مدارک من و قاضی گفت روز جلسه بیار .حالا استناد ماده ۶۳۷ ق م ا مصوب ۷۵ و مواد ۱۹ و۸۹ و۲۳ از ق م ا مصوب ۹۲ متهم ردیف اول به پرداخت جزای نقدی به مبلغ دومیلیون ریال در حق صندوق دولت و متهم ردیف دوم من رو به تحمل ۵۰ ضربه شلاق تعزیری بعنوان مجازات اصلی و منع از اقامت در استان البرز به مدت یک سال بعنوان اقدام تکمیلی تعیین کردند. حالا من می خوام ببینم آیا دوباره پیش قاضی رفتن و صحبت کردن فایده داره یانه ؟به تجدید نظر باید بگم؟ بعد من مشکلات پزشکی پوکی استخوان تیروئید مشکلات کبدی دیابت دارم ،آیا باعث میشه شلاق نخورم ؟ومدارکم رو باید به دادگاه تجدید نظر ببرم یاقبلش خودم برم پزشک قانونی؟؟؟ ممنون میشم به هر ۳سوالم پاسخ بفرمائید. با سپاس

مشاوره حقوقی کیفری
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

باید مدارک پزشکی خود را که توسط پزشک قانونی تایید شده برای تجدید نظر خواهی اماده کنید
و چون شلاق تعزیری است امکان تبدیل نوع آن وجود دارد