بین من و پدرم هم باید فروشنامه نوشته شود تا دادگاه اعتبار دهد یا همان برگ سبز پلیس کفایت میکند برای الزام به تنظیم سند؟

پرسیده شده
۱۶ پاسخ ۳۱۵ #81179468

سلام
من یک خودرویی رو از دوستم خریدم ۵ سال قبل با فروش نامه دستی و امضای شاهدان (۲ نفر مرد) فروش نامه خودرو با قیمت درج شده و مشخصات به من فروخته شده (هنوز خودرو به نام دوستم تعوی پلاک نشده بود که به من فروخت و پلاک به نام صاحب اصلی بود و وکالتی هم نداشتند از طرف ایشان برای فروش وخودشان هم از یک واسطه خریدند)

بعد از چند روز با کسی از صاحب اصلی خودرو که وکالت تعویض پلاک داشت برای تعویض پلاک انجام شد و برگ سبز به نامم شد و من هم دنبال سند قطعی رو نگرفتم و الان خودرو رو با همان برگ سبز به نام پدرم کردم.
فقط اگه میشه به ترتیب اعداد جواب بدید که متوجه بشم:
۱-
بر فرض که صاحب سند قطعی که شخص اول هست و در دسترس نیست اگه فوت کنه با اینکه تمام مدارک اعم از فاکتور فروش کاخانه و وکالتی که داده به طرف برای تعویض پلاک و سند قطعی در درست من باشد اگه شخص فوت کند این اموال هم جز ارث صاحب اصلی حساب میشه یا نه>؟با اینکه سند به نام خورده(به خاطر این میگم که مدرکی ندارند از خودرو)
۲-
الان برای الزام به تنظیم سند پدرم باید از من که برگ سبز قبلی به نامم بوده شکایت کنه یا صاحب اصلی که سند محضری دارد؟
۳-
(و اینکه در جلسه حاظر نشه یا فروشنده حکم چه میشود>؟)

مشاوره حقوقی الزام به تنظیم سند رسمی
۱۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
برگ سبز خودرو دلیل مالکیت است

برگ سبز خودرو دلیل بر مالکیت است.

سلام
فعلا برگ سبز را دلیل مالکیت می دانند .

باسلام
برگ سبز خودرو دلیل بر مالکیت می باشد و نیازی به طرح دعوی تنظیم سند رسمی نمی باشد

بادرودوسلام برگ سبز خودرو کفایت می نمایدو به تنظیم سندرسمی احتیاج و نیاز نمی باشد.

با سلام ،موضوع اختلافی است .هم برگ سبز را قبول دارند و هم اظهار می نمایند باید در دفترخانه سند رسمی ثبت گردد.هر چند با داشتن برگ سبز مشکلی در مالکیت شما بوجود نمی اید و لیکن برای رفع شبهه و قطعی نمودن آن الزام به تنظیم سند رسمی بطرفیت صاحب سند و سایر ایادی را مطرح نمایید.

با سلام طی اعلانات مقامات رسمی برگ سبز سند مالکیت خودرو محسوب می شود .