نحوه فروش زمین تعریضی به صورت یک‌جا

پرسیده شده
۱۲ پاسخ ۱۲۶ #81087621

با سلام و عرض ادب و احترام، من یک زمینی دارم با سند تک‌برگ به مساحت ۲۳۴ مترمربع و حدود ۲۵ مترمربع تعریض دارد ولی من به متراژ نمی‌خوام بفروشم، یعنی کلا زمین را به قیمت ۱ تومان بفروشم بر اساس سند و فردا روزی خریدار ادعا تعریض نداشته باشه؟ چون به خریدار گفتم من قیمت زمینم ۱ تومان هست. چه مطلبی بنویسم؟ بنویسم زمین مورد نظر با پلاک ثبتی ....به مساحت ۲۳۴ متر مربع به قیمت ۱ تومان مقطوع فروخته شده است؟ یا اصلا متراژ ذکر نکنم؟ یا ذکر کنم که سرم کلاه نره؟ سپاسگزارم راهنمایی فرمایید.

مشاوره حقوقی قرارداد
۱۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
بهتر است کل قطعه به مبلغ فلان فروخته شود نه متری،
و بنظرم به موضوع تعریض در زمان معامله اشاره گردد

باید کل قطعه با پلاک ثبتی در ازای ثمن مشخص فروخته شود.

با درود ، اولا چون ملک تون دارای سند رسمی هست ، موقع انتقال سند رسمی از شهرداری استعلام میشه و شهرداری هم پس از بازدید ، مقدار تعریض را به دفتر خانه ثبت اسناد اعلام میکنند، پس بهتر است عین متن استعلام شهرداری در متن سند قید و به خریدار هم تفهیم شود و اگر میخواهید بصورت قولنامه ای بفروشید، از قرار متری نفروشید بصورت کل متراژ در قبال مبلغ کل با وضعیت فعلی و هرگونه دخالت و ادعای دولتی بعهده خریدار باشد

سلام زمین را متری نفروشید وکل زمین را در مقابل کل ثمن قرار دهید و بهتر است به مساله تعریض هم اشاره نمایید

باسلام ، قید نمایید که کل زمین به فلان مساحت به فلان مبلغ فروخته شده است

با سلام،کل متراژ زمین را مطابق سند مبیع قرار دهید و ثمن‌ را مطابق کل متراژ قرار دهید نه به صورت هر متر

شما باید کل زمین را در مقابل کل ثمن قرار دهید ، و برای هر متر مربع قیمت تعیین نکنید