آیا به محض اتمام مهلت بیست روزه میتوانم درخواست اجرای حکم بنمایم؟

پرسیده شده
۱۹ پاسخ ۲۳۳ #81001433

با سلام و تشکر
چگونه متوجه باشم محکوم علیه اعتراض نکرده و ایا همزمان امکان استعلام اموال بستن حسابهای محکوم وجود داره و جهت این عمل باید درخواست جداگانه داد سپاسگزارم

مشاوره حقوقی کیفری
۱۹ پاسخ برای این سوال ثبت شده

اگر تجدیدنظرخواهی نکرده علی ااقاعده حکم قطی می شود به دفتر شعبه مراجعه اگرتایید کرند اعتراض ندادند درخواست اجرای حکم قطعی بده

با سلام اگر پرونده شما کیفری باشد بعد از قطعیت بدون درخواست شما پرونده به اجرای احکام میرود ولی اگر پرونده حقوقی باشد بعد از قطعیت باید تقاضای صدور اجرائیه دهید.

با درود اگر به شما ابلاغ نشده باشد با مراجعه به شعبه پس از مهلت مشخص می‌شود که اعتراض شده یا خیر، اگر اعتراض نشده باشد رای قطعیت یافته و میتوانید تقاضای صدور اجرائیه نمایید که ظرف ۱۰ روز عملا ۱۲روز محکوم علیه باید به اختیار حکم را اجرا کند پس از آن حکم به اجبار اجرا خواهد شد اینجا میتوانید مال معرفی کنید لیکن پس از یکماه امکان جلب است، مگر تقاضای اعسار کند که در صورت پذیرش قسطی پرداخت خواهد‌ کرد.

باقرارتامین خواسته می توانید نسبت به توقیف حسابها اقدام نمایید

سلام سیر مراحل قانونی انجام واز طریق سامانه ثنا ابلاغ انجام میگیرد موفق باشید

در صورتی ک محکوم علیه اعتراضی کرده باشد ب شما از طریق پیامک ابلاغ میگردد.در خصوص بستن حساب او هم باید در ابتدا در خواست صدور اجراییه بدهی ب طرف ابلاغ میشود و بعد گذشت ده روز میتوانی در خواست اجرای حکم دهی و اموال و حسابهای او را توقیف نمایید.

درود
اگر تجدید نظر خواهی کرده باشند در قسمت روند پرونده در سایت عدل ایران درج خواهد شد. می توانید درخواست تامین خواسته کنید لیکن اگر اعتراض نکرده اند بهتر است پس از صدور اجراییه از طریق اجرا پیگیر شوید.