آیا شکایت سرقت موجب سوء پیشینه است؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۳۲۲ #80880

باسلام
خواهر بنده حدود 2 سال پیش در تلگرام با پسری آشنا میشوند و با هم رابطه دوستی برقرار میکنند.
این پسر به بهانه ازدواج از خواهر بنده حدود 20 میلیون تومان طلا و پول اخاذی می کند و حتی خواهر بنده را به تولدش که در منزل آن پسر بوده دعوت میکند و از او فیلم میگیرد ولی خواهرم میگوید حتی مادر آن پسر در خانه بوده و حتی سرش هم باز نبوده.
حال خواهر بنده تاهفته پیش این موضوع را از ما پنهان کرده بود تا اینکه آن پسر به خانه ما زنگ زد و گفت که من با خواهر شما 2 سال دوست بوده ایم.
2 سال پیش و قتی ما فهمیدیکم که طلا ها گم شده شکایتی در پلیس آگاهی مطرح کردیم مبنی بر اینکه طلا ها دزدیده شده است ولی پیگیر قضیه نشدیم تا اینکه بعد از تماس آن روز آن پسر به آگاهی رفتیم و پرونده را به جریان انداختیم و پلیس آگاهی از خواهر بنده اقرار نامه ای مبتنی بر رابطه با این پسر و دزدی گرفت در حالیکه این پسر از خواهر بنده اخاذی میکرده و این کار دزدی نبوده و خواهر بنده را ترسانده که رابطه.خواهر بنده نیز به دلیل استرس اقرار نامه را امضا کرده و حتی آنرا نخوانده است.فردای آنروز که پرونده به دادگاه ارجاع شد قاضی گفت خواهر شما به جرم رابطه نامشروع محکوم میشود چون به این موضوع اقرار کرده است.حال سوال بنده این است که چطور میشود از شکایت این پروند انصراف داد.؟ چون ما نمیخواهیم برای خواهرم سوء سابقه ای بوجود بیاد.و آیا در اینصورت برای خواهرم سوء سابقه منظور میشود و حکم این قضیه چیست؟لطفا کامل راهنمایی بفرمایید. باتشکر فراوان

مشاوره حقوقی روابط نا مشروع
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

باید ضمن مراجعه به شعبه اعلام کنید که قصد استرداد شکایت را دارید لذا اگر مدرک وجود نداشته باشد شکایت دیگر رسیدگی نخواهد شد ولی اگر مدرک و ادله موجود باشد از طرف دادستان موضوع پیگیری خواهد شد. در کل شلاق رابطه نامشروع نیز سوء پیشینه ندارد.