میشود زن من مجازات نشود ولی اون اقا مجازات شود؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۱,۳۲۲ #80803458

سلام. خانومم دو ماه هست که با مرد زن و بچه دار رابطه نامشروع در حد زنا داشته که همسرم خود اعتراف کرده که با او رابطه نامشروع در حد دخول داشته و چهار بار به خانه ان مرد رفته. البته تماسها و پیامکهای نامشروع زیادی داشتند که در صورت گرفتن پرینت پیامک، رابطه و پیامکهای عاشقانه و صحبتها بصراحت بیان شده.
ابتدا در باب زنای محصن شکایت کردم ولی چون همسرم را دوست داشتم از او شکایت نکردم و تنها از آن مرد متاهل شکایت کردم. دادستان گفت اگر میخواهید همسرتان مجازات نشود باید پرونده رو بفرستیم استان. اکنون به استان فرستادند ایا الان حکم صادر میشه یا کارهای اولیه در باب اثبات؟ (ناگفته نماند زنم همه چی رو اقرار کرده حتی رابطه زنای محصنه را).
چه حکمی برای انها بریده میشود؟

مشاوره حقوقی روابط نا مشروع
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

در صورت اثبات، حد زنا برای زانی محصن و زانیه محصنه رجم است. درصورت عدم امکان اجرای رجم با پیشنهاد دادگاه صادرکننده حکم قطعی و موافقت رئیس قوه قضاییه چنانچه جرم با بینه ثابت شده باشد، موجب اعدام زانی محصن و زانیه محصنه است و در غیر اینصورت موجب صد ضربه شلاق برای هر یک می باشد.

با سلام
به هر دلیل اگر اثبات شود همسر شما نیز در این رابطه نقش داشته صرفا مجازات خواهد شد مگر اینکه اثبات نماید از کردار و رفتار خویش نادم و پشیمان و توبه نماید و این توبه بر دادگاه محرز گردد که در اینصورت احتمال برائت یا حداقل مجازات برای ایشان بریده خواهد شد .