چجوری میتونم حق و حقوقم را بگیرم؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۲۶۳ #80762394

باسلام. من برج هشت ۹۸ استخدام شرکتی شدم. ولی تاکنون فقط برایم حقوق عیدی دادند. حالا هم بخاطر کرونا بهمون گفتند که ۱۵ روز کار. ۱۵ روز هم مرخصی بدون حقوق... برج ۲ هم قراردادم تموم میشه. شفاهی گفتم که دیگه مایل نیستم کار کنم. چجوری میتونم حق و حقوقم را بگیرم؟؟ خودم هم بچه ی شهرستان هستم. ممنون از راهنمایی هایتان.

مشاوره حقوقی اداره کار
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با توجه به داشتن قرارداد کار فیمابین پس ار اتمام دوره قرارداد با مراجعه به اداره کار میتوانید کلیه حق و حقوق خود شامل عیدی ،سنوات ،حق مسکن و..... را از کارفرما دریافت کنید ضمنا طبق رای هیات عمومی دیوان عدالت اداری که با صدور رای ایجاد وحدت رویه مقرر نموده در زمان اختلاف بین کارفرما و کارگر در رابطه با پرداخت دستمزد و حقوق کارگر، صرف ارائه برگ تسویه حساب کافی نیست و کارفرما باید مستندات پرداخت را نیز ارائه کند.

حتما نسبت به همراهی وکیلی از منطقه خود یا این سایت اقدام نمایید. حتما میتوانید طبق اسنادی که مورد تایید اداره کار است به نتیجه برسید.

با سلام
اگر شما دارای قرارداد کاری با شرکت دارید بهتر است تا پایان قرارداد منتظر بمانید تا بعد از اتمام قرارداد اگر شما را اخراج نمودند از طریق اداره کار اقدام به شکایت مبنی بر حقوق و بیمه و بیمه بیکاری نمایید که در اینصورت بهتر نتیجه خواهید گرفت.
و یا اینکه هم اکنون با مراجعه به اداره کار اقدام به مطالبه حق و حقوق خود نمایید .