اس ام اس ابلاغیه برایم آمده، چه اقدامی باید بکنم؟

پرسیده شده
۱۳ پاسخ ۲۰۴ #80714007

خسته نباشید . برای من صبح اس ام اسی اومد در رابط با اینکه پرونده به اسم من به شعبه فلان جا ارجاع شده . در صورت نیاز به حضور ابلاغ خواهد شد .
من دو هفته پیش سر حجاب تعهد دادیم و تموم شد رفت .
و امروز برای من اومد .
من باید کاری کنم؟
و واجبه برم دنبالش؟ نمیدونم باید چیکار کنم
و اگه قضیه شکایت چیزی هست
من نه شکایتی کردم و نه کاری که که کسی شکایت کنه

مشاوره حقوقی کیفری
۱۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

از طریق سامانه ثنا به شما ابلاغ صورت خواهد گرفت در صورت عدم ابلاغیه می توانید با مراجعه حضوری از شعبه پیگیری نمایید

با سلام فعلا صبر کنید تا از سوی دادسرا احضار شوید.

با مراجعه به سامانه ثنا و قسمت پیگیری پرونده،استعلام نمایید که موضوع چه بوده است

ازشعبه پیگیری نمایید

درود .هرموضوعی باشد درصورت نیاز ابلاغ خواهد شد .میتوانید به شعبه مراجعه وموضوع پرونده را جویا شوید.

با مراجعه به دفتر خدمات قضایی در سامانه ثنا ثبت نام کنید تا ابلاغها برایتان پیامک شود

درود بر شما
بدون پیگیری نمیتوان اظهارنظر نمود . حتما به شعبه مربوطه مراجعه و موضوع را پیگیری نمایید .