چگونگی رای قاضی برای دیدار فرزندم را لطفا بیان کنید؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۱۵۷ #80586080

سلام خسته نباشید.
من به علت فشارهای عصبی در زندگی اول و همچنین زندگی دومم ادم عصبی هستم و همسرم و خانواده اش بیش از اندازه به بچه بها میدن و پسرم بی ادب و گستاخ شده منم تحمل ندارم و باعث شده تنبیه فیزیکی زیاد کردمش و سر اینکه دستشویی نمیرفت و خودش را کثیف میکرد ۱ بار سوزاندمش البته سطحی بود و اثارش نمونده و همسرم این موارد رو در جلسه دادگاه عنوان خواهد کرد.حالا میخوام بدونم من در اینده برای دیدار پسرم به صورت قانونی و یا گرفتن حضانت به مشکل میخورم با نه؟ و اینکه چگونه از خود دفاع کنم.

مشاوره حقوقی ملاقات فرزند
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

در صورت عدم صلاحیت مادر برای حضانت فرزند میتوانید از دادگاه تقاضای سلب حضانت مادر را بخواهید

با سلام
در صورت اثبات عدم صلاحیت مادر برای حضانت فرزند در دادگاه از سوی زوج ، دادگاه میتواند مادر را سلب حضانت نماید .