امکان ابطال بعد از فوت وجود دارد؟

پرسیده شده
۸ پاسخ ۲۸۳ #80518312

سلام همسرم میگه پدرش رفته محضری همه اموالش به فرزند ذکور داده یعنی به پسرش همچین چیزی امکان دارد بعد فوت باطل نمیشه؟

مشاوره حقوقی دیگر قراردادها
۸ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
شخص در زمات حیات خود می تواند هر گونه تصرفی در اموال خود داشته باشد و می تواند اموال خود را انتقال دهد .

سلام چنین امری امکان پذیر است و در صورت رعایت مقررات قانونی امکان ابطال وجود ندارد

بله سلام
پدر کل اموال را به فرزند دیگرش منتقل نموده و عمل انجام شده قانونی است لیکن پس از فوت پدر، اموالی برایشان باقی نخواهد بود تا به ورثه سهمی برسد

سلام بله این عمل امکان دارد

اقدام پدرهمسرتان هیچ ایراد قانونی نداشته و پس از فوت نیز قابل ابطال نمی باشد .

با سلام
اشخاص میتوانند در زمات حیات خود بخش یا کل اموال خودرا بنام هر کسی که بخواهند منتقل نمایند واین انتقال دارای آثار قانونی بوده وبعد از فوت نیز از موجبات اسقاط اسناد مالکیت نخواهد بود

بلی قبل فوت امکان انتقال همه اموال به اسم یک شخص میباشد