برای انتقال سند به نام خودم چه اقداماتی را انجام دهم؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۱۵۶ #80506985

باسلام
به استحضار میرساند که منزلی خریداری نموده ام بعلت بی احتیاطی فقط پروانه ساختمان و پایان کار را گم کرده ام به ناچار برای دریافت فتوکپی از پرونده موجود در بایگانی شهرداری به آنجا مراجعه نمودم و با در میان گذاشتن موضوع با مسئول بایگانی مشارالیه هم ظاهرا بعد از چند روز بررسی و عدم دستیابی به پرونده اظهار داشتن که شماره پرونده یا پروانه و یا پایان کار را ارائه دهم که من هم نداشتم تنها مدرک موجود بنده یک کروکی (نقشه) است که بعد از پایان احداث منزل توسط مسئول وقت دفتر فنی شهرداری با مشخص کردن دقیق ابعاد و زیربنا و همسایگان مجاور ترسیم و تایید گردیده است. در ضمن سند منزل را هم با توجه به سند دفترچه ای قبلی تک برگ نموده ام. خواهشمند ام راهنمایی کنید
متشکرم

مشاوره حقوقی الزام به تنظیم سند رسمی
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
نظر به داشتن سند رسمی شهرداری ملزم به پاسخگویی می باشد .

برای مدارک مورد نیاز با همراه داشتن سند از طریق شهرداری اقدام نمایید

درود
با سند رسمی ای که در دست دارید می توانید از شهرداری مدارک مورد نیاز را اخذ کنید.

با توجه به اینکه سند رسمی ملک به نام شما میباشد تنها با پیگیری موضوع در شهرداری امکان دریافت کپی از مدارک مورد اشاره وجود دارد . همچنین با اطلاع از دفتر الکترونیک شهرداری که مبادرت به انجام امور مقدماتی و فنی مربوط به جواز نموده نیز میتوانید پیگیری مدارک را از دفتر مورد اشاره بنمایید .