آیا میتوان از ایراد امر مطروحه در شکایت متقابل کیفری در تجدیدنظر خواهی استفاده کرد؟

پرسیده شده
۶ پاسخ ۸۶۲ #80456049

عرض سلام و احترام؛
در خصوص شکایت متقابل (کیفری*) (و نه دعوای متقابل) در صورتی که شرایط شکایت متقابل بر اساس تعاریف قانونی فراهم باشد، اما شکایت اولیه بدوی در یک شعبه قطعی شده اما شکایت متقابل در شعبه دیگر هنوز قطعی نشده و در مهلت تجدید نظر خواهی باشد، و چون کیفری است و متقابل شرایط اعتبار امر مختوم را برای دفاع شکلی نداشته باشد، ایا می توان به ایراد امر مطروحه در ا د م استناد کرد؟ نظر شما چیه؟

ایراد امر قضاوت شده، بند ۶ ماده ۸۴ آیین دادرسی دادگاه های عمومی و انقلاب در امور مدنی، مصوب ۷۹

اعتبار امر مختوم، بند چ ماده ۱۳ آیین دادرسی کیفری مصوب ۹۲

ایراد امر مطروحه، بند ۲ ماده ۸۴ آیین دادرسی دادگاه های عمومی و انقلاب در امور مدنی مصوب ۱۳۷۹

مشاوره حقوقی کیفری
۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام با توجه به سوال شما مانع حکم‌قطعیت یافته نمیشود موفق باشید

اولا دربحث کیفری دعوی متقابل وجودنداردو درمورداعتبارامرمختومه درهردعوایی که وحدت سبب واصحاب دعوی باشد قابل طرح می بباشد

درود
شکایت متقابل در امور کیفری نداریم.

درود بر شما، ایراد امر مطروحه در این موارد فاقد وجاهت است، لذا مانع اجرای حکم قطعیت یافته نخواهد بود.

سلام
شکایت متقابل در امور کیفری فاقد اعتبار حقوقی ست یک شکایت مستقل است

خیر
آن قسمت از حکم قطعی لازم الاجرا است و اجرای آن به دلیل رسیدگی شکایت متقابل متوقف نخواهد شد.