در صورت اعتراض به رای قاضی،حکم سرقت و تخریب و تهدید چه خواهد بود؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۶۷۲ #80431692

باسلام
میخواستم بدونم حکم کسی که تخریب اموال خصوصی میکنه چیه؟
(تخریب و سرقت آیفون درب حیاط. دوربین مدار بسته. وچراغها) متاسفانه قاضی میگه سرقت محرز نشده تخریب شده.
فردی اقدام به سرقت آیفون درب حیاط و دوربین ها و چراغها نموده. متاسفانه قاضی رای داده سرقت نیست ولی تخریب و تهدید محرز شده.در صورت اعتراض و شکایت رای چیه؟

مشاوره حقوقی کیفری
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

اگر در زمان وقوع جرم تخریب، سرقت هم صورت گرفته باشد، حداقل تخریب کننده ی دوربین ها معاونت در جرم سرقت را نیز مرتکب شده است و باید در اعتراض مراتب عنوان شود.