امکان دارد که عموی من که خود او دارای فرزند است در صورتی که پدر و مادرم زنده هستند سرپرستی من رو قبول کند؟

پرسیده شده
۱۱ پاسخ ۲۵۵ #80428600

سلام ایا امکان دارد که عموی من که خود او دارای فرزند است در صورتی که پدر و مادرم زنده هستند سرپرستی من رو قبول کند

مشاوره حقوقی دیگر قراردادها
۱۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سن شما مهم است که نگفته اید . درهرحال حتی بنظر نمی رسد قانونا مشمول فرزندان بد سرپرست و یا بی سرپرست بشوید . نیاز به توضیحات بیشتر است .

حضانت فرزندان حق و تکلیف والدین هست و تا هرکدام از آنها زنده هستند حضانت فرزند با آنهاست مگر اینکه عدم کفایت و صلاحیت آنها در حضانت و نگهداری فرزند ثابت شود

درود
تازمانی که صلاحیت دارند خیر امکان پذیر نیست.

خیر، مگر عدم صلاحیت آنان محرز گردد که باید برای نصب قیم به دادگاه مراجعه کرد

سلام حضانت و نگهداری اولاد هم حق وهم تکلیف والدین است لذا در صورت اثبات عدم صلاحیت سلب حضانت و دادگاه اقدام به تعین قیم مینماید

خیر حضانت و سرپرستی قانونی با والدین می باشد

حضانت حق و تکلیف والدین است، اگر پدر مادر صلاحیت نگهداری نداشته باشد و بتواند این را ثابت نماید، از والدین سلب حضانت شده و می تواند به دادگاه اعلام نماید و درخواست نصب قیم کند